Romanița Iovan și iubitul ei Iulian, primul interviu împreună! Iată ce mărturisiri sincere au făcut cei doi! "Dacă nu iubesc și nu sunt iubită, nu pot să merg mai departe"

,

Romanița Iovan și Iulian au vorbit cu sinceritate despre tot ceea ce înseamnă relația lor și viață lor de familie.


In articol:

Celebra Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian, au oferit primul lor interviu împreună în cadrul emisiunii Teo Show, unde au acceptat să vorbească despre relația lor de la începuturi și până în prezent.

Romanița Iovan și iubitul Iulian, mărturisiri sincere despre relația lor de dragoste!

Îndrăgita creatoare de modă, Romanița Iovan a mărturisit cu nostalgie în glas faptul că la început când l-a cunoscut pe Iulian, nu avea mari așteptări de la acesta în privința unei relații de lungă durata și stabile. Însă, treptat, timpul le-a dovedit contrariul amândurora și au reușit să capete din ce în ce mai multă încredere în relația lor și au consolidat-o pas cu pas.

"În primul rând mi-a plăcut echilibrul lui și calmul! Eu din fire sunt foarte agitată și destul de impulsivă, nu dau nimănui pumni, dar în reacții, mă manifest și se vede pe mimica mea că am ceva de comunicat și că sufăr într-un fel! Și la bucurie și la suferință sunt explozivă! Și el era foarte calm și îmi explică ceea ce se poate întâmplă, adică omul la prima întâlnire mi-a explicat foarte în amănunt, care sunt așteptările mele și ce se poate întâmplă!", a spus Romanița.

Pe de altă parte, Iulian a subliniat și el, la rândul lui, faptul că au început o relație deși nu își propuseseră nimic și nu au avut așteptări reciproce, ci totul a venit de la sine și sunt într-o relație personală și profesională de peste 14 ani.

Citeste si: Romanita Iovan: "Sunt o femeie implinita din toate punctele de vedere" VIDEO

"Noi am început o relație fără a ne propune să începem o relație, n-am avut așteptări unul de la celălalt! Nici măcar n-am crezut într-o relație indeplungata amândoi, la început! Pur și simplu lucrurile au mers normal! Au venit de la sine!",

a adăugat Iulian.

Citeste si: Romanita Iovan, trucuri de frumusete la 52 de ani! Iata ce marturisiri inedite a facut despre relatia de iubire pe care o traieste de opt ani cu avocatul Iulin Gogan, mai tanar cu 12 ani decat ea!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au explicat groparii din Prahova dansul pe manele alături de scheletul unei femei moarte de 16 ani

Romanita Iovan, trucuri de frumusete la 52 de ani! Iata ce marturisiri inedite a facut despre relatia de iubire pe care o traieste de opt ani cu avocatul Iulin Gogan, mai tanar...

Viktor Orban o contrazice pe șefa Comisiei Europene: Un acord privind petrolul din Rusia este 'foarte improbabil' în zilele următoare

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Romanita Iovan, accident rutier! Avem primele imagini de la fata locului!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies