Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic JR. Fosta soție a actorului a fost implicată într-un mare scandal

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 24 aug 2023, 04:55

Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic Jr

Sursa: Facebook Florin Piersic Jr

Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic Jr. Actorul consideră că mariajul cu fosta sa soție a fost o greșeală.

Florin Piersic Jr trăiește de 9 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Cipca, o tânără jurnalistă, care i-a dăruit actorului un băiețel.

Poate nu mulți își mai amintesc, dar, în trecut, Florin Piersic Jr a fost căsătorit și a divorțat după numai 1 an și jumătate. Cu cine a fost căsătorit Florin Piersic Jr și de ce consideră actorul că mariajul cu fosta soție a fost greșeală. 

Citește și: Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este fosta soție a lui Florin Piersic Jr 

Florin Piersic Jr are doi copii din două relații diferite, dar nu s-a căsătorit cu niciuna dintre cele două femei care l-au făcut tată. Puțini își mai amintesc însă că fiul marelui actor Florin Piersic, care i-a călcat pe urme tatălui său în plan profesional, a fost căsătorit.

Prima și singura femeie cu care Florin Piersic Jr a fost căsătorit este actrița Adriana Nicolae. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 1 an și jumătate, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Florin Piersic Jr și soția sa nu au rezistat multă vreme împreună, fiind două persoane cu temperamente diferite. Ba mai mult, după divorț, actorul a declarat că a făcut o greșeală atunci când a decis să se căsătorească.

„Am făcut o greșeală când m-am căsătorit, acum zece ani. Pentru mine, căsnicia a avut puterea unui cataclism care m-a adus cu picioarele pe pământ. Si n-a fost o căsnicie care a durat doua săptămâni, ci un an si jumătate. Atâta vreme cât doi oameni au temperamente diferite, e greu sa înțeleg cum de a durat și atât”  a declarat Florin Piersic Jr despre mariajul cu fosta sa soție, Adriana Nicolae, scrie revistavip.net

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câți copii are Virgil Ianțu. De ce nu s-a căsătorit niciodată cu femeia care l-a făcut tată

Fosta soție a lui Florin Piersic Jr a fost implicată într-un mare scandal 

Fosta soție a lui Florin Piersic Jr  a fost implicată într-un mare scandal, după ce a afirmat că tatăl copilului ei este un Junior celebru. La vremea respectivă, au apărut o serie de speculații cum că Ștefan Bănică Jr sau fostul soț, Florin Piersic Jr ar fi fost cel care ar fi lăsat-o însărcinată pe actriță. 

„Nu pot să vă spun cine este tatăl, deoarece este o persoană importantă. Pot spune doar că este un actor cunoscut și are în componența numelui Junior. De altfel, fiica mea se va numi Adriana Nicolae Junior",  este declarația făcută de fosta soție a lui Florin Piersic Jr, care a generat apoi un adevărat scandal. 

La această afirmație, actorul Florin Piersic Jr a oferit și un răspuns. 

„Nu sunt eu tatăl, deoarece nu știu cum ar putea o persoană să conceapă un copil cu cineva cu care nu a mai făcut sex de nouă ani. Iar dacă aș fi tatăl acelui copil, eu nu m-aș feri să-l recunosc, pentru că în general îmi asum faptele. Părerea mea este că Adriana a făcut o glumă proastă, pe care ea a aruncat-o să vadă dacă prinde", a declarat actorul. 

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face să mă simt cel mai norocos om din lume”

Andreea Marin a confruntat-o pe fosta soție a lui Florin Piersic Jr 

Pentru că declarația făcută de fosta soție a lui Florin Piersic Jr a lăsat loc de interpretări, Andreea Marin, care l-a vremea respectivă era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr, a confruntat-o în mod public și direct pe Adriana Nicolae, chiar pe scena unei gale. 

Atunci, vedeta de televiziune a întrebat-o direct pe Adriana Nicolae dacă are un copil cu soțul ei de atunci, Ștefan Bănică Junior. „Spune, da sau nu?”, a întrebat-o atunci Andreea Marin. Adriana Nicolae nu a răspuns atunci provocărilor.
Juniorul celebru cu care Adriana Nicolae a rămas însărcinată s-a dovedit a fi Dragoș Țânțăreanu, fiul cel mare al omului de afaceri Cristian Țânțăreanu. 

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!