Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui CRBL. „Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz...”

,
CRBL

Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui CRBL

Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui CRBL, femeia cu care artistul a fost căsătorit vreme de 7 ani.

Cum arată și cu ce se ocupă prima soție a lui CRBL, femeia cu care artistul a fost căsătorit vreme de 7 ani.

„Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz...” a declarat Andreea, fosta soție a lui CRBL

Citeste si: CRBL, DEZVALUIRI din viata de familie: “La noi in casa canta Alesia. Noi ii facem backing vocals”

Cum arată și cu ce se ocupă fosta soție a lui CRBL 

prima sotie CRBL

Cum arată prima soție a lui CRBL

[Sursa foto: Viva.ro]

Prima soție a lui CRBL este expert în relaţii publice şi se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din oraşul natal, Pitești. 

Andreea și CRBL, pe numele lui real Eduard Mihail Andreianu, s-au cunoscut în Pitești și s-au căsătorit pe când aveau numai 20 de ani. După 7 ani de căsnicie, CRBL și prima soție au decis să divorțeze. Cei doi s-au despărțit în anul 2004 și nu au mai păstrat legătura de atunci. 

CRBL, prescurtare de la Compun Rime Bine Legate, a devenit cunoscut publicului din România în anul 2000, odată cu apariția trupei Simplu, al cărei membru a fost vreme de 10 ani. În 2010, CRBL și-a început cariera solo, iar piesa „Românu' n-are noroc” a fost un adevărat succes. Melodia i-a adus artistului  o nominalizare la premiile Romanian Music Awards din 2011. 

Citeste si: CRBL și familia lui s-au întors în România! „Acum locuim cu chirie” Iată ce dezvăluiri inedite a făcut celebrul artist în platoul Teo Show!

De ce a divorțat CRBL de prima soție 

La vârsta de 27 de ani, CRBL a divorțat de prima soție. Divorțul s-a produs în anul 2004, iar de atunci artistul și fosta soție nu au mai păstrat legătura. Referitor la motivul care a condus la divorț, fosta soție a lui CRBL a declarat într-un interviu mai vechi că certurile și geloziile nu au lipsit din viața lor de cuplu și că, la un moment dat, drumurile lor s-au separat. 

„M-am săturat până peste cap de asocierea cu CRBL. Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă, chirie, cățel, certuri, gelozii și alte acareturi.

Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viața noastră”, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea” și „viața lui”.”, a mărturisit Andreea, fosta soție a lui CRBL, potrivit viva.ro. 

Citeste si: CRBL vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

„Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite„,  a mai povestit prima soție a artistului. 

CRBL este invitat duminică la KANAL D, acolo unde va răspunde celor 40 de întrebări ale lui Denise Rifai.

“Sunteți nașul lui Smiley în showbiz?”, “Ați fost complexat din cauza vocii?”, “De ce leșinau fetele pur și simplu?”, “Câte căprioare ați vânat la viața dvs.”?, “V-a lăsat corpul?”, “A devenit CRBL mai cerebral?”, sunt doar câteva dintre întrebările adresate duminică lui CRBL, în emisiunea moderată de Denise Rifai, de la ora 22:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cine au fost soțiile lui Christian Sabbagh. Prezentatorul TV a iubit femei extrem de frumoase de-a lungul vieții

Informații vehiculate pe canalele rusești: Vladimir Putin a căzut pe scările reședinței sale

Cine au fost soțiile lui Christian Sabbagh. Prezentatorul TV a iubit femei extrem de frumoase de-a lungul vieții

„Am avut și gânduri de moarte”. Armin Nicoară, declarații dureroase despre cea mai neagră perioadă din viața lui, când a aflat că are diabet

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies