Ce vârstă are Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a apelat la mai multe operații estetice de-a lungul timpului

Author: Amalia Georgescu
Adriana Bahmuțeanu, vedetă de televiziune 
Sursa: instagram Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu este cunoscută în showbizul autohton, având în vedere că de-a lungul timpului a prezentat mai multe emisiuni de televiziune. Iată ce vârstă are Adriana Bahmuțeanu și ce face pentru a se menține în formă.

Adriana Bahmuțeanu se numără printre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Având în vedere că este mai tot timpul în lumina reflectoarelor, pentru Adriana Bahmuțeanu este foarte important să afișeze o imagine impecabilă, astfel că acordă foarte multă atenție felului în care arată.

Ce vârstă are Adriana Bahmuțeanu și ce operații estetice și-a făcut de-a lungul timpului?

Ce vârstă are Adriana Bahmuțeanu? 

Adriana Bahmuțeanu s-a născut pe 7 mai 1974 în București, iar în anul 2023, vedeta va împlini 49 de ani. Adriana Bahmuțeanu a urmat cursurile Școlii Superioare de Jurnalistică, iar ulterior, vedeta a debutat în televiziune, de-a lungul carierei prezentând mai multe emisiuni de televiziune.

Preocupată de felul în care arată, vedeta încearcă să mascheze cât mai bine trecerea timpului, astfel că nu se dă înlături atunci când vine vorba despre intervenții estetice sau trucuri de beauty care să întârzie cât mai mult apariția primelor semne ale îmbătrânirii.

La aproape 49 de ani, Adriana Bahmuțeanu a trecut prin nenumărate schimbări de ordin fizic de-a lungul timpului. A slăbit spectaculos, aproape 20 de kilograme, ținând un regim alimentar, dar și apelând la mici trucuri care să inhibe pofta de mâncare.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, între carieră și viața personală. Cine este, de fapt, cunoscuta prezentatoare

Ce operații estetice are Adriana Bahmuțeanu? 

Dorindu-și să fie tot timpul cea mai bună versiune a ei, Adriana Bahmuțeanu nu spus „nu” nici operațiilor estetice.

În ultimii ani, vedeta a trecut pragul medicului estetician pentru intervenții la nivelul nasului, dar și pentru operația de implant mamar. Adriana Bahmuțeanu nu s-a ferit să spună că are operații estetice, însă a precizat de fiecare dată că a încercat să facă totul astfel încât aspectul să rămână unul natural, fără să exagereze. 

În 2022, Adriana Bahmuțeanu a trecut din nou printr-o intervenție la nas, de data aceasta pentru a corecta o problemă legată de respirație. Deși ar fi trebuit să ajungă mult mai devreme pe mâna medicilor, vedeta a apelat operația din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum a reușit Carmen Harra să prezică moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Am spus că în 2022 Regina Angliei va muri”

„Nu respiram bine. Am amânat această intervenție pentru că a fost pandemie și mi-a fost frică să nu ajung pe la ATI. Acum pot să respir și nu mai lăcrimez. Acum încep să-mi revin, însă mai sunt în recuperare. A fost totul foarte bine”, spunea Adriana Bahmuțeanu la scurt timp după operația suferită la nas.

În ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată va fi Adriana Bahmuțeanu. Vedeta de televiziune va veni pregătită să răspundă la toate cele 40 de întrebări care îi vor fi adresate, încercând astfel să lămurească tot felul de subiecte care au stârnit controverse de-a lungul timpului. Emisiunea va fi difuzată duminică, 5 februarie 2023, începând cu ora 22:00.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu copii. Cum arată copiii prezentatoarei TV și ce relație are cu cei doi băieți