Adriana Bahmuțeanu copii. Cum arată copiii prezentatoarei TV și ce relație are cu cei doi băieți

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 03 feb 2023, 09:37

Adriana Bahmuțeanu este mama a doi băieți 

Sursa: instagram Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu este mama a doi băieți și deși niciunul dintre ei nu locuiește cu ea, relația pe care o au este în continuare una apropiată.

Adriana Bahmuțeanu are doi copii din mariajul cu Silviu Prigoană, pe Maximus și Eduard.

Cum se înțelege vedeta de televiziune cu cei doi copii și ce planuri de viitor au băieții?

Cum arată astăzi copiii Adrianei Bahmuțeanu? 

Adriana Bahmuțeanu este un personaj care a stârnit multe controverse în spațiul public, majoritatea din cauza momentelor tensionate dintre ea și fostul ei soț, Silviu Prigoană. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de mai multe ori, iar în cele din urmă s-au separat definitiv.

În timpul căsniciei cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a devenit mamă de două ori. Aceasta a adus pe lume doi băieți, Maximus și Eduard. Deși după divorțul de Silviu Prigoană cei doi copii au rămas la ea, în cele din urmă, fostul soț al vedetei de televiziune a reușit să obțină custodia celor doi băieți, aceștia alegând să trăiască alături de tatăl lor. După ani de procese, Adriana Bahmuțeanu a acceptat, în cele

din urmă, situația, aceasta știind că băieții ei sunt pe mâini bune și că fostul soț este foarte atent ca ei să primească o educație aleasă.

Astfel, cei doi copii ai Adrianei Bahmuțeanu își doresc să își continue studiile în străinătate și deși gândul separării îi dă fiori vedetei de televiziune, aceasta este fericită că cei doi băieți vor reuși să își îndeplinească această dorință.

Chiar dacă cei doi copii nu locuiesc cu ea, Adriana Bahmuțeanu spune că au în continuare o relație foarte bună, se văd ori de câte ori au ocazia, băieții bucurându-se de toată susținerea mamei lor.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

„Este greu să realizezi că ei au crescut, iar că tu îmbătrânești sau întinerești, depinde. Eu una întineresc când îmi văd copiii. E foarte greu, căci unii părinți își trăiesc tinerețea prin copii, însă nu este bine. Mi-a fost greu să intru în lumea copiilor mei. Cel mare vrea să plece în Japonia, iar cel mic, în Anglia. Cu siguranță se îndreaptă spre IT. Avea 2 ani și desfăcea telecomanda. Copiii mei pot fi și gunoieri, și arhitecți, și orice. Eu îi susțin și îi iubesc oricum. Eu nu pot să mă opun, pentru că este decizia lor. Eu pot doar să le ghidez pașii, să le arăt ce e bine și ce rău, dar doar atât. Fiecare are viitorul lui când vine pe lume.”, a spus Adriana Bahmuțeanu, într-un interviu mai vechi, potrivit libertatea.ro.

Adriana Bahmuțeanu și-a refăcut viața după divorțul de Silviu Prigoană și este gata să își întemeieze o nouă familie. Decizia ei a fost privită cu ochi buni și de copiii acesteia, Maximus și Eduard având o relație bună cu logodnicul mamei lor. 

Carmen Harra, o nouă previziune îngrijorătoare: Ce pericol apare în luna noiembrie 2022

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, între carieră și viața personală. Cine este, de fapt, cunoscuta prezentatoare

Adriana Bahmuțeanu, invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Adriana Bahmuțeanu este invitata lui Denise Rifai în ediția de duminică, 5 februarie 2023, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta va veni în platoul emisiunii pentru a dezbate cele mai importante subiecte legate de viața ei personală și profesională, oferind răspunsul la întrebări care au stat pe buzele multor persoane. Ediția va fi difuzată duminică, de la ora 22:00. 

Citește și: Drama copleșitoare trăită de logodnicul Adrianei Bahmuțeanu: "Soția a murit la trei luni după ce l-a născut pe băiatul nostru"

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”