Drama copleșitoare trăită de logodnicul Adrianei Bahmuțeanu: "Soția a murit la trei luni după ce l-a născut pe băiatul nostru"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 mai 2023, 02:00

Logodnicul Adrianei Adrianei Bahmuteanu, George, a vorbit emotionat de prima sotie care i-a si daruit un baiat, dar care a murit la nasterea lui.

George, logodnicul și viitorul soț al Adrianei Bahmuteanu nu a ezitat atunci când a fost întrebat la Online Story despre relația de dragostei pe care a avut-o cu fosta lui sotie de orgine portoricana. Iubitul vedetei TV a povestit cel mai trist episod referitor la cea care i-a fost alaturi și i-a dăruit un băiat.

George, logodnicul Adrianei Bahmuteanu, despre drama prin care a trecut 

Bărbatul a vorbit și despre nunta lor, cei doi fiind la a doua căsătorie. George chiar a comentat câteva imagini cu fosta lui sotie și a și dezvăluit una în care era însărcinată: "La trei luni după ce a născut a încetat din viață. A avut preclamsie. I-a crescut tensiunea foarte tare. A născut la 7 luni și jumătate. 

Adriana Bahmuteanu: "E cel mai greu să treci peste astea, nu te vindeci niciodată, dar înveți să treci peste."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Revenind la lucruri mai optimiste, cei doi au povestit că nu se grabescu cu petrecerea pentru că este destul de greu să facă totul din pripa: "Vom face în Romania și la Arad. Noi plecam acolo. Nașii noștri sunt din București, dar plecați în SUA. Ei s-au căsătorit tot pe repede înainte. Carmen Harra vă fi invitata la nunta că invitata speciala. Ea mi-a zis în urma cu mulți ani că nu voi rămâne cu soțul meu: "Nu te gândi la asta, nu ramai cu el.

Eu iți spun ce o să urmeze!"

Ce i-a prezis Carmen Harra Adrianei Bahmuteanu in urma cu cateva luni

George a mai spus că a fost foarte convins când a văzut-o pe Adriana și i-a propus să se căsătorească. Atât Adriana cât și logodnicul ei au declarat că au simțit din primul moment că sunt compatibili și că se potrivesc: "Timpul este cel mai bun doctor.

Eu am mai avut rateuri în viață mea. Știi care e culmea că mi-a zis prin toamna că mi se vă schimba viață și vă apărea cineva prin vara cu litera "G."

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!