Odeh, mărturisiri incendiare despre relația cu Gratiela de la Casa Iubirii: "Ea s-a schimbat! Are momente când e paranoică!"

,
Odeh, despre relatia cu Gratiela

Ce spune Odeh despre relatia cu Gratiela

[Sursa foto: Instagram]

Odeh si Gratiela se iubesc cu patima, insa asta nu ii scuteste de mici probleme in Paradis, dupa cum recunosc si ei.


In articol:

S-au văzut și s-au plăcut în cadrul reality-ului matrimonial Casa Iubirii, iar acum sunt nedespărțiți. Nu au mai rămas în emisiune, ea fiind eliminata și el descalificat, însă asta nu a fost o problema pentru ei deoarece și-au construit frumos relația și în afara show-ului.

Mai mult, atât Gratiela cât și Odeh recunosc că nu totul este lapte și miere, însă ambii stiu să facă în așa fel încât relația să funcționeze.

Citeste si: Zănoagă o să vadă roșu în fata ochilor. Alex Bobicioiu, detalii despre logodna cu Simina Loica și copilul pe care îl vrea cu ea

Odeh despre relatia cu Gratiela: "Ea s-a schimbat, era mai aeriana!"

Odeh: S-a schimbat la modul în care era mai aeriana. Avem situații în care îi explic, dar când sunt mai nervos, îi explic mai dur, alteori mai calm, depinde de situație. Ei îi place să vorbești mai dulce. Mă mai cearta și ea. Uneori sunt calm, alteori o mai las așa. Am avut momente când am luat-o frumos, dar alteori simțeam că nu are dreptate. Dar ajungem la un punct comun. Rezolvam de fiecare data. Pe partea de comunicare suntem bine. Suntem pe drumul cel bun, mie îmi place și iubirea aia unde te certi. Ea este exagerata cu paranoia. Uneori le ia că pe niste chestii rele. Crede că o cert. Îi zic și îi sugerez uneori cum să se îmbrace. Daca eu ies afara cu băieți, nu îi zic să vina și ei pentru că apare așa printesica și oamenii poate sunt din alt mediu, poate au alte principii. 

Odeh si Gratiela recunosc ca se ciondanesc mereu

Gratiela il suspecteaza mereu pe Odeh

Gratiela recunoaste ca il suspecteaza pe iubitul ei ca o inseala

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Gratiela de la Casa Iubirii, mesaj secret de la Aya de la Puterea Dragostei despre Odeh. Unde a dat nas în nas cu el: "Eu cred că a fost cu cineva"

Gratiela: "Am momente când simt să îi răspund. Și data trecuta am zis că suntem vulcanici amândoi. Avem zile în care eu sunt foarte vlcanica și nervoasa. Daca nu eram de acord, nu puteam duce relația mai departe. Este modul nostru de comunicare, poate alții nu înțeleg. Sunt ciondăneli. Daca stai să mă întrebi de ce ne-am ciondănit, nu mai stiu. Eu niciodată nu am întârziat unde stiu că am de ajuns. Eu eram mai devreme. Eu am momente când îmi fac filmele mele și nu mai am încredere deloc în ea. Câteodată îmi zice că sunt paranoica. Am văzut totuși că sunt și fete de cartier în gașca lui. Am descoperit parcul în care sta. Acum stiu și strada și tot. I-am zis, a dezvăluit Gratiela pentru Culisele Iubirii.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

Rușii de la Transneft anunță că Ucraina a oprit fluxul de petrol către Europa deși a primit bani: Au fost ordinele UE

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies