Zănoagă o să vadă roșu în fata ochilor. Alex Bobicioiu, detalii despre logodna cu Simina Loica și copilul pe care îl vrea cu ea

,
Bobicioiu, detalii despre logodna

Ce spune Bobicioiu despre casatoria cu Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Alex Bobicioiu are planuri mari cu fosta sotie a lui Alex Zanoaga si vrea sa faca lucrurile ca la carte.


In articol:

Bobicioiu a dat din casa și a mărturisit despre relația pe care o are cu Simina Loica, dar și cu fiul ei, Dominic, din căsătoria cu Alex Zănoagă. Când a venit vorba de capitolul copii, Bobicioiu a recunoscut că mai are un copil, dar și faptul că îl iubește foarte mult pe pustiul Siminei Loica, însă și-ar dori și un copil cu ea.

Iubitul Siminei Loica a mai dezvăluit faptul că și-ar dori o fetiță și când a venit vorba de o oficializare a relației cu iubita lui, fostul concurent de la Puterea Dragostei a dezvăluit că ar face o simpla logodna în fata lui Dumnezeu.

Citeste si: Bobicioiu, primele declarații despre copilul pe care îl are cu fosta iubită. De ce nu poate să îl vadă: "Am vrut sa merg sa o scot din spital"

Bobicioiu, detalii despre logodna cu Simina Loica

"M-aș vedea căsătorit cu ea, dar nu cred că niste acte ne țin împreună. Nu aș face lucrul acesta, dar aș face ceva religios, atât. Eu nu cred în lucrurile astea că daca au făcut toți, să facem și noi. Nu prea cred că îi plac nici ei. Probabil au făcut asta și pentru Dominic. Vom face cununia și pentru copil daca e. 

Am o relație foarte buna cu Dominic. Mă striga prin casa, ne jucam mai mereu, sta la mine în brațe. Este foarte în regula. Nu aș vrea să spun că îl consider al meu, dar stam împreună zi de zi, suntem că și o familie. 

Simina Loica si Bobicioiu, relatie la alt nivel

Bobicioiu vrea sa se logodneasca cu Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Bobicioiu: "Cand iubesc cu adevarat ma pun pe mine pe locul doi"

Ea m-a plăcut, s-a îndrăgostit de mine, nu a fost vorba de un pansament. Nu pot da toate detaliile, dar sărutul ăla a schimbat viață ambilor. Eu mi-am asumat orice, Zănoagă, prietenii, fanii. Am trecut și peste aceste lucruri și suntem bine. E frumoasa, inteligenta, e atenta cu mine cu lucruri minore și contează. Când ajungi să iubești o persoana, nu ai cum să mai fii pretențios. Eu când iubesc cu adevărat mă pun pe mine pe locul doi. Eu tot cedez. E o fire mai puternica. Fata de cum sunt eu, ea e mai rece. Și din cauza asta sunt mai atras de ea. Pe ea a tras-o faptul că îl iubesc pe Dominic, a recunoscut Bobicioiu pentru Online Story.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Aceasta a spus care este semnificația lui

Video | Un cangur a încercat să intre prin efracție în Ambasada Rusiei din Australia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum a slăbit Andreea Mantea. Prezentatoarea a dezvăluit metoda prin care a topit kilogramele: „Nu o să mă creadă nimeni”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies