Bobicioiu, primele declarații despre copilul pe care îl are cu fosta iubită. De ce nu poate să îl vadă: "Am vrut sa merg sa o scot din spital"

,
Bobicioiu, dezvaluiri despre copilul lui

Bobicioiu, detalii nestiute despre fiul sau

[Sursa foto: Instagram]

Bobicioiu nu a mai rezistat si a raspuns atacului lansat de fostul sot al Siminei Loica, Alex Zanoaga.


In articol:

Bobicioiu nu a vrut să lase lucrurile fară nicio explicație și și-a spus partea lui de adevăr în momentul când Zănoagă a ieșit la atac și a făcut o serie de acuzații la adresa lui.

Noul iubit al Siminei Loica a povestit cum a început, de fapt, povestea lor de iubire, dar a dezvăluit și detalii despre faptul că are și un copil abia născut.

Citeste si: Zănoagă o să vadă roșu în fata ochilor. Alex Bobicioiu, detalii despre logodna cu Simina Loica și copilul pe care îl vrea cu ea

Simina Loica și Alex Bobicioiu sunt oficial împreună! Ce dezvăluiri a făcut fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” despre partenera sa:

Simina Loica și Alex Bobicioiu sunt oficial împreună! Ce dezvăluiri a făcut fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” despre partenera sa:

[Sursa foto: Instagram]

Alex Bobicioiu, detalii despre copilul pe care il are cu fosta iubita

"O să ajung să îl văd, sper să pot să îl văd. Au fost multe alte probleme, când voiam să îl văd, mă certam cu fosta și multe alte chestii. Vorbea foarte urat și vă dați seama că nu mă mai puteam duce să-l văd. Ei sunt acum în Spania. Copilul nu este pe numele meu. Este doar pe numele ei. Nu știam că a născut, știam că e însărcinată, m-a sunat după și mi-a zis. Am vrut să merg să o scot din spital, dar nu a vrut și mi-a zis că a trecut la numele tatălui că nu exista. M-a supărat foarte tare lucrul acesta. Când mi-a zis că nu a scris numele tatălui, m-a îndepărtat lucrul acesta. Îmi doream, daca nu îmi placea nu îl iubeam atât de mult pe Dominic. Da, îmi doresc un copil cu Simina. Mi-aș dori o fetiță acum, un băiețel îl am, fetiță aș vrea.

Sănătos să fie. Acum e mai greu, mai ales ce e în ziua de azi, trebuie să o fac să fie mai baietoaica.

Alex Bobicioiu recunoaste ca este foarte gelos

Citeste si: Imaginile pe care Simina Loica și Bobicioiu le-au ascuns de ochii lumii! Ipostazele fierbinți în care s-au fotografiat fac înconjurul internetului

Anuntul facut de Bobicioiu pe Instagram

Ce spune Bobicioiu despre despartirea de Simina Loica

[Sursa foto: Instagram]

Sunt foarte gelos pe Simina și sunt multe alte chestii și mă face să fiu. Mă mai chinuie puțin. Sunt mândru că e cu mine. Eu sunt cu ea, ea e cu mine. Sunt chestii deranjante, minore. Mai face chestii să mă atace. Câteodată cred că îi place, câteodată nu. Cam 3-4 zile am stat despărțiți. Câteodată mai așteptam un semn de la ea, alteori îi scriam eu. Da, mi-a spus "te iubesc" și chiar de dimineața. 

Părinții mei nu au cunoscut-o pe Simina, nu ne-am dus niciodată fata în fata la ei doi. I-am zis mamei, nu am fost la ea acasă de 3 luni, de când sunt cu Simina. Înainte mă duceam des, acum am zis să merg după antrenament, a declarat Alex Bobicioiu pentru Online Story.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv! „Am văzut o gaură în ușa de la make-up” Iată ce anume l-a scos din minți pe...

A murit regele pop-ului israelian: Era socrul lui Quentin Tarantino

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

O posibilă întâlnire în Camera Roșie dintre Laura și Emanuel dă naștere unor discuții aprinse. Acestea continuă între Emanuel și Andrei. Ce se întâmplă între concurenți vedeți...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies