Cum o împacă soțul pe Andreea Tonciu: ”Cred că de asta îmi merge mie bine” Vedeta a dezvăluit ce nemulțumiri are

Author: Diana Bostan
Actualizat: 30 nov 2023, 15:48

Cum o împacă soțul pe Andreea Tonciu

Sursa: Captură Youtube

Prezentă la un eveniment monden din Capitală, Andreea Tonciu a făcut mai multe dezvăluiri în legătură cu relația pe care o are cu soțul său. Vedeta a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite.

Andreea Tonciu este o persoană sinceră chiar și atunci când vine vorba de viața ei de familie. Bruneta a dezvăluit care este secretul său atunci când vine vorba de relația pe care o are cu soțul său.

Cum o împacă soțul pe Andreea Tonciu după o ceartă

Vedeta a dezvăluit faptul că în orice cuplu există certuri, însă important este cum gestionezi situația după.

Andreea Tonciu și-a liniștit fanii și a mărturisit că la ea și la soțul ei nu se pune problema unei despărțiri. Vedeta a dezvăluit și secretul său pentru o căsnicie echilibrată și armonioasă.

Citește și: „La nunta Andreei Tonciu s-a servit mâncare stricată” Sânziana Buruiană a dezvăluit motivul scandalului dintre ea și Andreea

”În orice cupluri există certuri, dar la mine nu se pune problema de o despărțire.

Și știi ce ține în relația mea cu soțul? Imediat uităm, acum ne certăm, peste cinci minute vorbim ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Eu nu țin ranchiună, vorbesc și înțelege bine, dacă nu iarăși bine. Cred că de asta îmi merge mie bine”
, a dezvăluit Andreea Tonciu pentru WOWbiz.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Tonciu este mândră de fetița ei, de faptul că aceasta a luat din comportamentul ei, iar la fizionomie seamănă cu tatăl său. Vedeta este extrem de exigentă atunci când vine vorba de educația fiicei sale și-și dorește ca aceasta să aibă propria afacere atunci când va fi mare.

Ce planuri de sărbători are Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a dezvăluit faptul că aceste sărbători de iarnă le va petrece acasă cu familia.

Vedeta nu a ales o destinație exotică pentru vacanță, ci vrea să petreacă Crăciunul și revelionul în casa nouă, în sânul familiei.

Vedeta s-a mutat în casă nouă și este extrem de fericită pentru faptul că a terminat cu lucrările de amenajare. Bruneta a recunoscut că această mutare a obosit-o extrem de tare și nu și-ar dori să se mai mute.

Citește și: De la ”pupeze” la schimbat scutece. Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, o prietenie de peste 13 ani. ”Dacă cineva ne suna și spunea că diseară prezentăm lenjeria pe față, ne duceam”

Crăciunul îl voi petrece în casa mea nouă, cu familia mea, iar revelionul tot în casa mea nouă. Anul ăsta facem acasă. Este foarte ok, vreau să prezint toată casa pentru că am așteptat foarte mult timp după căsuța mea mică și frumoasă pentru că am așteptat foarte mult timp ca totul să fie gata. Nu-mi place să mă mut, iar mutarea asta m-a obosit maxim”,

a mai spus Andreea Tonciu.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!