Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii cu ultimul anunț făcut în mediul online. O ființă dragă artistei are mari probleme: ”Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta”

Author: Madalina Maftei

Andreea Bănică și-a îngrijorat fanii cu ultimul anunț făcut în mediul online. O ființă dragă artistei are mari probleme: ”Mă simt atât de vinovată și incapabilă să îl pot ajuta”

Sursa: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică și-a întristat fanii cu vestea că o ființă dragă sufletului ei trece prin momente grele. Artista a dezvăluit că se simte vinovată și incapabilă să facă ceva.

Andreea Bănică este o artistă apreciată, soție și mama a doi copii minunați, dar și o iubitoare înrăită de animale, având și ea un cățeluș. Cântăreața recunoaște că de când a devenit mamă pentru a doua oară, pentru că responsabilitatea s-a dublat, aceasta recunoaște că și-a pus patrupedul pe plan secund.

Cățelul Andreei Bănică este grav bolnav: Aș vrea să dau 5 ani înapoi sa ii spun sa ma ierte 

Andreea Bănică a dezvăluit că regretă cu nu i-a acordat mai multă atenție animăluțului ei și ar face orice pentru a da timpul înapoi.

Artista a mărturisit, într-o postare pe Instagram, că Nino, cățelușul ei, alături de care a petrecut multe momente importante în ultimii 15 ani și care a făcut-o fericită este acum foarte bolnav. Blondina a mai spus că acesta este primul ei băiețel, însă, după ce l-a născut pe Noah, l-a neglijat foarte mult, acum se simte vinovată și incapabilă să-l ajute, însă speră la o minune.

Citeste si: Andreea Bănică nu mai vrea să audă nici în ruptul capului de Egipt după tragedia româncei ucisă de rechin. Ce a pățit artista în ultima vacanță petrecută acolo

”Daca nu am mai fost asa activa in ultima perioada este si pentru faptul ca Nino este bolnav… imi doresc sa ne mai bucuram impreuna, sa il mai vad murdarel, sa il mai spal la fundulet, sa mai faca pipi in casa, sa mai gaureasca o canapea, sa mai roada un pantof, sa ii mai suport trasnaile, sa mai fuga dupa pisici, sa se mai infoaie la cate un caine mai mare ca el, sa il pupe pe Lucian mai mult decât pe mine.

Este primul meu baietel iar de cand l-am nascut pe Noah l-am neglijat din ce in ce mai mult😔
Ma simt atat de vinovata si incapabila sa il pot ajuta incat as vrea sa dau 5 ani inapoi sa ii spun sa ma ierte si sa ii ofer mai multa atentie. Poate doar daca ar vorbi as putea sa ma iert si sa ii promit ca nu voi mai gresi, ca voi petrece mai mult timp cu el, ca il voi spala si peria mai des, ca ii voi asculta nevoile…
Aproape 15 ani impreuna si ma rog la o minune🙏”, a scris Andreea Bănică într-o postare pe Instagram, alături de care a adăugat și câteva poze cu
cățelul ei.

Citeste si: Andreea Bănică, momente de panică în vacanță! Artista și-a pierdut băiețelul: ”Am pus tot hotelul pe roate, toată lumea era în picioare”

 

 

 

 

Andreea Bănică și soțul ei, succes uriaș pe piața imobliară:

 

 

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies