„Îmi dau brățările și plec acasă”. Concurentul care îi va numi ”lași” pe băieții din tabăra sa! Ce se întâmplă în episodul de duminică, 19 mai, la ”Insula de 1 milion”

Autor: Diana Bostan

Un nou schimb de replici acide între Tudor și Sorin 

Sursa: Kanal D

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!

Atmosferă tensionată la ”Insula de 1 milion” după nominalizările făcute de Liviu. Sorin și ceilalți concurenți își vor arunca noi săgeți în gradenă, totul în ediția de duminică, 19 mai.

Cresc tensiunile la ”Insula de 1 milion”

În episodul de sâmbătă, 18 mai, al show-ului „Insula de 1 milion”, Liviu a fost ales de ruletă să facă nominalizările pentru următoarele probe. După momentul emoționant din gradenă, o nouă zi vine cu rivalități și cu tensiuni în Republica Dominicană.

Sorin consideră că unii băieți sunt lași și că se feresc de joc pentru a rămâne cât mai mult timp pe insulă.

Citește și: Nominalizările făcute de Tudor au surprins pe toată lumea! Cine sunt cei patru concurenți trimiși la joc

Concurentul va surprinde pe toată lumea cu anunțul său în momentul în care va spune că va lăsa brățările și va pleca acasă în situația în care doi băieți din tabăra sa vor fi propuși la joc.

Sorin: Băieții noștri sunt niște lași și afirm acest lucru. Dacă o să ia la joc doi băieți din tabăra noastră, eu îmi dau brățările și plec acasă.

Tudor va fi deranjat de afirmațiile lui Sorin

Concurentul s-a simțit vizat de afirmațiile lui Sorin și va avea cu acesta un schimb de replici acide.

Tudor va menționa faptul că Sorin nu ar trebui să vorbească de lașitate și că mai bine ar fi atent la comportamentul și faptele sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: „Am descoperit că am sentimente”. Eliminare cu emoții la „Insula de 1 milion”! Blondu a părăsit competiția cu ochii în lacrimi

„Nu cred că e cazul să vorbească el despre lașitate. A demonstrat lașitate de nenumărate ori, dar înainte să acuzi pe cineva de lașitate, trebuie să te uiți în ograda ta”,  va spune Tudor, în ediția de duminică, 19 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”.

Nu doar Tudor, ci și Vlădaia va veni cu afirmații împotriva lui Sorin. În același episod, Szilard va afirma despre un concurent că joacă foarte mult teatru.

Vlădaia: Ne-ai spus că dacă te băgăm la joc te vei răzbuna pe noi.

Szilard: Joacă teatru foarte mult.

Cine va fi trimis la probă și cine își va recupera brățările, cine va fi în pericol de a pleca acasă, aflați în episodul de duminică, 19 mai, difuzat de la 21:00, pe Kanal D.

Iată ce se va întâmpla:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!