„Vreau să-ți mulțumesc că ne faci pe toți să zâmbim”. Cine este concurentul care a stârnit lacrimi și aplauze în momentul în care a fost ales la ruletă. Cuvintele lui l-au emoționat pe Cosmin Cernat

Autor: Diana Bostan

Cosmin Cernat a învârtit ruleta la ”Insula de 1 milion”

Sursa: Kanal D

Moment emoționant la ”Insula de 1 milion”. În ediția de sâmbătă, 18 mai, Liviu a fost ales la ruletă, însă concurentul a fost cel care a avut parte de o adevărată surpriză. Iată despre ce este vorba!

Cosmin Cernat a învârtit ruleta, iar numărul norocos a fost cifra șapte, număr ce-i aparține acum lui Liviu. Chemat în față, Liviu a avut doar cuvinte frumoase la adresa celorlalți concurenți, fiind răsplătit cu aplauze călduroase.

Liviu este concurentul care va face următoarele nominalizări

Pe lângă faptul că are obligația de a trimite concurenții la joc, Liviu a oferit tuturor o lecție de viață și de omenie.

Concurentul are patru brățări la mână, dar chiar și așa are doar cuvinte de laudă la adresa celorlalți concurenți.

Citește și: „Am descoperit că am sentimente”. Eliminare cu emoții la „Insula de 1 milion”! Blondu a părăsit competiția cu ochii în lacrimi

Liviu a mărturisit că a venit cu alte gânduri pe ”Insula de 1 milion”, însă a realizat cât de important e să fii un om bun și asta cu ajutorul celorlalți concurenți.

Liviu a mărturisit faptul că nu este deloc ușor să trimiți pe cineva la joc, fiecare având propriul scop în Republica Dominicană.

„Să alegi pe cineva la joc nu e cea mai faină senzație. Știu că toți suntem aici pentru un vis, pentru un scop, dar o să-mi repet că ăsta e un joc. Doamna Angela, o să aveți primul joc oare? Nu m-am gândit pe cine o să aleg.

Văzând direcția în care o ia jocul, este timpul să alergăm după brățări. Pe ”Insula de 1 milion” nu ai cum să fii sigur de o chestie, mereu apar elemente surpriză. Șansele sunt egale pentru toți”, a spus Liviu în discursul său.

Liviu a menționat că atunci când a ajuns pe insulă, avea în minte să joace un joc individual. Acesta susține că a învățat ceva important de la vestici, dar și de la sudici.

Aceștia i-au redefinit cuvântul „bunătate”. Cosmin Cernat a fost impresionat de discursul lui Liviu, subliniind faptul că acesta vorbește mereu frumos de ceilalți concurenți.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Ceilalți concurenți au fost profund emoționați de cuvintele spuse de Liviu

Liviu i-a dezvăluit lui Cosmin Cernat faptul că întâmpină dificultăți în exprimare în momentul în care se emoționează, însă acest lucru nu-l vede ca pe un impediment în viața sa. Concurentul a mărturisit că majoritatea persoanelor cu care s-a întâlnit în această viață, îl consideră simpatic.

În momentul în care au auzit povestea lui Liviu, ceilalți concurenți au fost extrem de emoționați și au fost empatici cu acesta.

Citește și: Andrei și Tudor, strategie fără precedent la „Insula de 1 milion”! Pe cine vor să facă „o țintă” cei din tabara Vesticilor: „Să fie cineva din camp-ul ăsta”

„Vreau să-ți mulțumesc că ne faci pe toți să zâmbim. Din partea unei femei vreau să-ți spun o părere sinceră. Nu ești doar simpatic, ești un om frumos cu totul. Bunătatea pe care o primești este pentru că asta emani tu și doar privindu-te ne oferi tuturor o lecție. Ne reamintești despre unele valori pe care uneori le uităm. Și vreau să-ți mulțumim pentru asta.”, a spus Isabela.

Cuvinte de laudă la adresa lui Liviu au avut și Tudor cu Sorin. Cel din urmă a mărturisit faptul că Liviu este cel mai bun și cel mai sufletist de pe insulă.

Liviu: Jocul ăsta devine sentimental. Chiar este un experiment social. Vii aici cu gândul de a juca, de a câștiga, dar gândurile o i-au în altă direcție. Ne susținem reciproc.

Iată momentul în care Liviu este ales la ruletă în ediția de sâmbătă, 18 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!