Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"

Autor: Diana Tilă

Armin Nicoară și Claudia Puican

Sursa: Facebook Claudia Puican

Armin Nicoară și Claudia Puican au decis să călătorească și au ales o destinație perfectă pentru îndrăgostiți. Iată unde au plecat cei doi artiști.

Armin Nicoara și Claudia Puican au o poveste de dragoste foarte frumoasă. Cei doi s-au căsătorit și își doresc ca familia lor să se mărească. Dragostea lor se poate vedea în fiecare fotografie pe care o fac publică. Iată unde au plecat artiștii în urmă cu câteva zile și în ce ipostază s-au fotografiat.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul: „Micuța prințesă a venit pe lume”. Vedeta a povestit totul în mediul online

Unde au plecat Armin Nicoară și Claudia Puican

Armin Nicoara și Claudia Puican sunt extrem de apreciați de publicul din România. Astfel, cei doi au reușit să strângă o comunitate mare pe Instagram, unde împărtășesc tot ce se întâmplă în viețile lor.

Cei doi artiști sunt mereu unul lângă altul și nu se mai satură de asta, iar acest lucru îl arată și în mediul online.

Recent, Armin și Claudiau au plecat la Paris, în Franța, și au decis să le arate și fanilor acest lucru. Astfel, saxofonistul a publicat o fotografie alături de soția sa, dar și un mesaj.

''Cu dragoste din Paris, unde fiecare stradă păstrează o poveste romantică și fiecare colț ascunde un sărut.'', a scris Armin Nicoară pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

View this post on Instagram

A post shared by Armin Nicoară (@arminnicoara)

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să își mărească familia

Armin și Claudia își doresc foarte mult să își mărească familia, însă din cauza unor probleme de sănătate pe care le are Nicoară, aceștia trebuie să mai aștepte până vor avea un copil.

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican merg în Franța la un medic renumit, pentru a putea deveni părinți: „Sincer să vă spun...”. Ce spun despre varianta adopției

„Majoritatea oamenilor din generația noastră, nu știu ce se întâmplă, au probleme în a face un copil. Este problema la Armin, doar că noi am mai declarat și în urmă cu ceva timp, că am făcut toate analizele, toate demersurile, sunt deja 3 ani de zile de când încercăm să reușim să facem acest proces.

Până acum nu am făcut nicio fertilizare in vitro pentru că am ales să merg la o clinică din străinătate și doctorul de acolo nu a încercat până acum să îmi facă nicio fertilizare pentru că

din analizeze care au ieșit nu suntem încă pregătiți pentru a implanta. Femeile care trec deja prin aceste probleme știu că se fac injecții, sunt tot felul de pastile cu hormoni care se iau.

Noi ne dorim foarte mult copii, dar nu putem spune că vrem băiat sau fată. Să fie sănătos, asta e cel mai important. Pentru mine, prima dată e important să am primul copil, să văd cum e.

Dacă e greu, dacă îmi e ușor, iar apoi dacă văd că nu e greu, aș vrea să mai fac unul. Dar să văd cum e cu primul. Nu am preferințe, să fie fată, băiat, sau chiar gemeni, orice ar fi. Tot ce vreau este să fie bine și să fie copilul sănătos, pentru că văd foarte multe nenorociri în jur. Nici nu vreau să mă mai gândesc. Cea mai importantă e sănătatea din punctul meu de vedere.

Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema'', a spus artista în cadrul unei emisiuni televizate.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!