Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul: „Micuța prințesă a venit pe lume”. Vedeta a povestit totul în mediul online

Author: Diana Ghita

Claudia Puican a postat o fotografie cu un nou-născut

Sursa: Instagram Claudia Puican

În urmă cu câteva zile, Claudia Puican a postat pe rețelele sociale o frumoasă fotografie cu un bebeluș. Cântăreața s-a arătat foarte entuziasmată de venirea copilului pe lume.

Pe 25 aprilie, Claudia Puican a publicat o fotografie împreună cu celebra tiktokeriță, Narcy, și cu bebelușul pe care aceasta l-a născut de curând. Artista s-a pozat cu proaspăta mămică chiar la scurt timp după naștere, în spital.

Claudia Puican a postat pe Instagram primele imagini cu bebelușul

Cântăreața și soțul ei, Armin Nicoară, se bucură de fiecare dată când apropiații lor reușesc să aibă copii, întrucât și ei se străduiesc de mult timp să devină părinți.

Așa s-a întâmplat și de această dată, întrucât Claudia Puican a împărtășit cu fanii, printr-o postare pe pagina ei personală de Instagram, entuziasmul pentru prietena ei, Narcy, care a adus pe lume o fetiță.

Pe lângă fotografia în care ea și mămica se arătau foarte fericite, alături de micuțul bebeluș, artista a transmis un mesaj foarte emoționant prin intermediul postării: „ Într-o clipită, inima mea a fost cucerită de micuța prințesă care a venit pe lume de curând! Felicitări pentru acest dar minunat!”.


Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au ales deja nașii de botez: „În curând o să dăm o veste foarte mare”. Artistul a făcut anunțul mult așteptat

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce mesaje au primit Claudia Puican și Narcy de la urmăritori

Din păcate, până în prezent, Claudia Puican și Armin Nicoară au întâmpinat dificultăți în conceperea unui copil, din cauza a diverse probleme de sănătate, care le-au dat planurile peste cap. Aceștia ar fi trebuit să meargă la un medic din Paris, pentru a putea continua demersurile pentru inseminarea in vitro, însă, din cauză că bărbatul a plecat pe „Insula de 1 milion”, cei doi vor trebui să ia totul de la capăt cu respectiva procedură medicală.

Cântăreața își dorește foarte mult să rămână însărcinată, iar mulți dintre fanii ei știu acest lucru, așa că unul dintre ei i-a transmis, în secțiunea de comentarii a postării: „ Cu ajutorul Lui Dumnezeu, ți se va îndeplini și ție dorința ta cea mai mare! Ești un suflet minunat si vei fi răsplătită! ”.

Citește și: Claudia Puican, primele declarații despre copil, după întoarcerea lui Armin Nicoară: „Abia am așteptat...”

Alți internauți au ținut să le felicite atât pe artistă, cât și pe proaspăta mămică pentru acest eveniment special și le-au transmis numai gânduri bune.

„Felicitări! Să crească mare și frumoasă! Creștere binecuvântată și multă sănătate mămicii! Vă îmbrățișăm/ Trei prințese frumoase/ Felicitări proaspeților părinți! Să vă trăiască minunea să fie sănătoasă și să vă bucurați de ea/ Sa fiți sănătoase. Sunteți superbe amândouă. Să vă trăiască îngerașul și să vă bucurați de ea”,  au

fost câteva mesaje ale oamenilor din mediul online.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!