O tânără în vârstă de 22 de ani a rămas oarbă după ce și-a aplicat gene false: ,,Am izbucnit în lacrimi”. La ce concluzie au ajuns medicii

Autor: Diana Bostan

Lillie Barrett a rămas oarbă după ce și-a pus extensii de gene

Sursa: Kennedy Newsand Media

O fată în vârstă de 22 de ani, care și-a pus extensii de gene, a rămas oarbă timp de câteva luni, după ce corneea ochiului stâng și-a schimbat culoarea.

O tânără din Marea Britanie a avut parte de o experiență neplăcută după ce și-a pus extensii de gene. Potrivit mirrornow_in, din dorința de a avea o privire cât mai sexy, Lillie Barrett a rămas oarbă pentru câteva luni. Pe lângă schimbarea de culoare a corneei de la ochiul stâng, Lillie a experimentat și alte simptome îngrozitoare.

O fată a rămas oarbă pentru câteva luni după ce și-a pus extensii de gene

Lillie Barrett, acum în vârstă de 22 de ani, a început să simtă mâncărime la ochiul stâng în noiembrie 2022, după ce a primit un set de gene rusești în valoare de 55 de lire sterline, în timp ce purta lentile de contact, notează The Sun.

Citește și: Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială

Imaginile îngrozitoare au arătat cum corneea lui Lillie a devenit gri încețoșată, iar ea a susținut că a rămas oarbă la acest ochi și nu a putut vedea normal nici cu celălalt. Femeia din sudul Londrei, care avea 20 de ani la momentul respectiv, a spus că ochiul stâng a început să lăcrimeze la doar câteva ore după programarea ei.

Potrivit sursei menționate anterior, a doua zi dimineață, ochiul încă îi lăcrima, așa că Lillie a decis să meargă la o farmacie, acolo unde i s-au dat picături pentru ochi pentru a trata conjunctivita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Simptomele s-au înrăutățit două zile mai târziu

Ochiul a început să se umfle, iar secreția galbenă a început să se acumuleze pe cornee. Lillie susține că și-a pierdut complet vederea la ochiul stâng.

Tânăra era atât de speriată și de disperată, încât s-a gândit să conducă singură până la cel mai apropiat spital, moment în care și-a dat seama că abia putea vedea corect folosind doar un ochi.

Potrivit The Sun, medicii au descoperit că Lillie avea un ulcer la cornee, care apare atunci când se formează o rană deschisă pe stratul exterior al ochiului. Afecțiunea este mai frecventă printre utilizatorii de lentile de contact atunci când lentila intră în contact cu globul ocular și provoacă leziuni.

Citește și: Cum să ai o privire seducătoare în vacanță, un machiaj cu gene lungi și voluminoase?

Tânăra a dezvăluit faptul că cineva de la departamentul de oftalmologie i-a spus că nu își va recăpăta vederea decât dacă acceptă să treacă prin intervenția chirurgicală. Inițial, Lillie a fost externată din spital și i s-au prescris picături pentru ochi și calmante.

Ea susține că ochiul i-a rămas decolorat timp de șase luni, iar în tot acest timp și-a pierdut încrederea, deoarece oamenii o priveau "ciudat".

„Am izbucnit în lacrimi deoarece am fost atât de șocată de ce s-a întâmplat. Am încetat să nu mai ies la fel de des ca înainte, și asta m-a întristat", a spus tânăra, potrivit sursei menționate anterior.

Lillie nu și-a recuperat vederea complet

Tânăra susține că încă nu și-a recăpătat complet vederea în ochiul stâng, aproape la un an și jumătate de la infecție.

"Culoarea ochiului meu era încă foarte proastă în ianuarie 2023, și nu se putea vedea partea neagră a pupilei mele. Ochiul meu a fost așa timp de aproximativ șase sau șapte luni. Până în aprilie 2023, culoarea ochiului meu s-a îmbunătățit destul de mult. Abia dacă o poți observa dacă te uiți foarte atent. Acum pot vedea mult mai mult decât puteam, dar vederea mea este totuși proastă. Pot vedea umbre și oameni atunci când sunt în fața mea, dar numai dacă închid un ochi. Dacă amândoi ochii sunt deschiși, devine mai greu să văd.", a mai spus Lillie, potrivit The Sun.

Lillie a mărturisit faptul că i s-a oferit o intervenție chirurgicală pentru a-și restabili vederea, dar inițial a refuzat acest lucru după ce a auzit despre riscurile care pot veni odată cu operația. Dar după ce a vorbit despre experiența ei cu lentilele pe TikTok, tânăra a fost încurajată să accepte intervenția chirurgicală, deoarece alți utilizatori au împărtășit povești de succes legate de operație.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!