Un nou concurent intră în „Casa iubirii” și luminează chipurile fetelor! Aflați cine este în episodul de miercuri, 24 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, un nou concurent va intra în competiție.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, un nou concurent va intra în emisiune și va lumina casa fetelor.

Un nou concurent intră în „Casa iubirii”

În episodul de mâine, 24 aprilie 2024, în timp ce conflictele vor continua între Virginia, Roberta și Robi, un nou concurent va păși în „ Casa iubirii ”! Chipurile fetelor se vor lumina atunci când vor vedea că o nouă prezență le va schimba starea.

Citește și: Larisa, pregătită de căsătorie? „Mă mărit”. Anunțul făcut de fosta concurentă de la „Casa iubirii” pe rețelele sociale

Suspansul va fi mai mult decât uriaș, căci ne sunt prezentate doar imagini cu încălțămintea noului concurent. Totuși, după fericirea de pe chipurile fetelor, se poate trage concluzia că noul concurent care intră în competiția iubirii este unul veritabil.

Virginia, geloasă din cauza Robertei

Tot mâine, Patrick și Robi le vor onora pe fete cu prezența în casa lor, acolo unde Patrick va dansa cu Roberta și o va îmbrățișa, lucru care nu pare să-i convină lui Robi.

Citește și: Andreea este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția: „Vreau să vă cunosc pe toți”

„Zi, de ce m-ai făcut player (n.r.: persoană care joacă la mai multe capete)?”, va întreba, în timp ce se amuză, Roberta.

„Păi te iei pe aici, te învârți”, va spune, în timp ce zâmbește, Robi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Păi și tu n-ai dansat?”, va întreba Roberta.

Tachinările dintre ei nu se opresc aici, căci Roberta începe să-i cânte o melodie romantică și tristă lui Robi, moment în care Robi face o glumă care stârnește hohote de râs din partea Robertei și a Rebeccăi.

„Știi cum mă simt eu acum? Mă simt ca fostul ei, îl vede și îmi cântă mie”, spune Robi, în timp ce se amuză și el.

Virginia în tot acest timp va sta la masă cu Patrick și cu restul fetelor și va lua decizia de a opri toată distracția Robertei și a lui Robi, cel mai probabil, din gelozie.

„Alo, copiii de la grădiniță, ați venit aici să vă jucați, să faceți glume, sau unde suntem?”, va întreba, indignată, Virginia.

În timp ce Roberta râde, Robi este confuz și o întreabă pe Virginia de ce spune aceste lucruri.

„Nu știu, întreb și eu așa pentru cultura mea generală”, va spune Virginia.

„Nu ți se pare că provoci tensiune, că ești singura care e supărată de aici? Noi glumim și tu ești bosumflată”, va declara Robi.

Ce se întâmplă mai departe aflați miercuri, 24 aprilie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!