Robi, măcinat de gelozie când o vede pe Virginia alături de Patrick! „E vizibilă treaba!” Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 apr 2024, 21:06
Foto(4)

Virginia și Patrick luați la întrebări de Robi! Concurentul pare să fie gelos când îi vede apropiați și încearcă să afle ce se petrece de fapt între ei! „Vrei să recunoaștem ceva ce nu există?” Iată ce discuție aprigă s-a iscat între cei doi rivali!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30 și în weekend de la 16:00 și 19:00, noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe provocări pentru ei și răsturnări uluitoare de situație.

Robi, supărat foc pe Patrick și Virginia

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă mai relaxată, odată cu intrarea noii concurente însă cu toate acestea au existat și momente tensionate. Aflată în vizită în casă băieților, Virginia a făcut din nou furori și a iscat tensiuni aprige între Robi și Patrick.

Citește și: Virginia a luat foc după ce Robi a comparat-o cu Roberta! „Tu ești zdravăn?” Iată cum a reacționat fosta lui iubită și cum a încercat Robi s-o înduplece

În momentul în care Patrick a întâmpinat-o cu tandrețe pe Virginia și i-a sărutat mâna, că un adevărat gentleman, Robi a explodat de gelozie și a sărit să le atragă atenția celor doi. Vizibil afectat, concurentul i-a întrebat dacă între ei este sau nu o apropiere, deoarece așa pare din exterior.

Virginia: Care e problema că mi-a pupat Patrick mâna? De ce te agiți atât?

Robi: Nu mă agit dar voi niciunul nu aveți nimic cu niciunul! Niciunul nu se apropie! Dar va pupați pe mâna!

Virginia: Care e problema ta, că nu înțeleg!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robi: Nu e nicio problema! Dar se feresc așa! De ce nu recunoașteți niciunul? V-am pus o întrebare, e o apropiere între voi?

Patrick: Vrei să recunoaștem ceva ce nu există?

Robi: E vizibilă treaba! De ce nu zici că ar putea fi ceva!

Robi, o pune la zid pe Virginia

Deși până nu demult păreau un cuplu reușit și din ce în ce mai îndrăgostiți, de curând, Robi și Virginia au decis să pună punct relației lor, după ce concurență s-a declarat nemulțumită de comportamentul partenerului ei.

Apropierile și conversațiile lui Robi cu Julia au scos-o din minți pe Virginia, care în cele din urmă a vrut să se despartă de el.

Citește și: Robi, dezvăluiri incendiare în Casa iubirii! Concurentul e convins că Bianca tânjește după Robert, dar nu poate să spună asta! Iată cum a reacționat Giuly și ce furtună s-a declanșat în platou

La scurtă vreme de la despărțire, Robi s-a arătat gelos față de Virginia, în momentul în care Patrick a început să se reapropie de frumoasă brunetă. În ediția de astăzi, Robi a izbucnit după ce rivalul lui i-a sărutat mâna Virginiei și a întâmpinat-o cu tandrețe și căldură.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!