Adevărul despre relația dintre Ștefania și Cosmin! Roberta i-a dat de gol: „Mi-a zis că nu...”. Cum au reacționat concurenții din „Casa iubirii”

Author: Diana Ghita

Roberta pune la îndoială iubirea Ștefaniei pentru Cosmin

Sursa: Captură KANAL D

În prima parte a ediției de miercuri, 8 mai, din „Casa iubirii”, spiritele s-au încins atât în casa fetelor, cât și în casa băieților, în urma unei discuții aprinse între Roberta și Ștefania.

În momentul în care prezentatoarea, Andreea Mantea, a intrat în casa fetelor, Ștefania i-a povestit că Roberta distorsionează o anumită discuție pe care ar fi avut-o în timpul uneia dintre emisiuni. 

Ce a spus Roberta despre Relația dintre Ștefania și Cosmin

Roberta ar fi încercat să o discrediteze pe Ștefania și să aducă în prim-plan faptul că blondina nu are sentimente pentru Cosmin, băiatul cu care se află într-o cunoaștere în „Casa iubirii”: „A spus Roberta că odată, la masă, i-am spus ei că nu-l iubesc (n.r.

pe Cosmin). Eu nu știu dacă am vorbit vreodată doar noi două”.

Însă, în momentul în care moderatoarea i-a cerut detalii despre discuție, precum ziua în care a avut loc sau vestimentația pe care o purtau atunci când au vorbit, Roberta a spus că nu-și amintește decât ceea ce i-a spus colega ei: „Asta îmi aduc eu aminte, am vorbit cu ea și am întrebat-o și mi-a zis că nu”.

Când a văzut că Roberta nu poate susține 100% respectivele declarații, Ștefania s-a arătat foarte revoltată: „Atunci de ce vii aici cu niște acuzații de care nici nu știi dacă ești sigură?”.

Citește și: Roberta și Sebastian s-au sărutat! Sentimentele concurenților și-au spus cuvântul la primul lor date

Ulterior, și restul fetelor au sărit în apărarea Ștefaniei.

Acestea au confirmat o discuție de acest fel, dar au explicat că fata nu a spus că nu simte nimic pentru Cosmin, ci că nu simte, momentan, să vorbească despre sentimentele ei, ceea ce este cu totul diferit față de ceea ce susține Roberta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum a reacționat Cosmin când a auzit discuția despre sentimentele Ștefaniei

După ce a auzit spusele concurentelor, Andreea Mantea a decis să-l întrebe pe Cosmin ce părere are despre această situație: „Te obosesc discuțiile astea?”.

Tânărul a explicat că nu este afectat de acest subiect, însă a evidențiat că îl deranjează că nu se poate face înțeles pentru unele persoane, precum Giuly, iubita lui Robert: „ Nu mă obosesc și chiar nu mă deranjează că au loc aceste discuții, însă mă obosește faptul că explic ceva și că toată lumea înțelege, mai puțin Giuly”. 

Robert s-a arătat, la rândul lui, deranjat de atitudinea lui Cosmin, însă Sebastian a intervenit rapid în discuția începută de cei doi concurenți și a spus că și el vrea să fie lămurit referitor la anumite aspecte: „Vreau și eu să mă facă Ștefania să înțeleg că trebuie să aibă curaj să-i spună unui bărbat «Te iubesc»”.

Citește și: Ștefania se teme să nu rămână fără Cosmin în ''Casa iubirii''. Ce spune concurenta despre controversatele conversații din mediul online

Cosmin nu a înțeles ce legătură are colegul său cu acest subiect, însă Sebastian l-a lămurit imediat. Acesta din urmă a explicat că este „fixat” pe el și pe Ștefania pentru că și ei au fost foarte acizi cu el și Roberta, fata pe care o place: „Pentru că voi v-ați dat cu părerea cam mult de mine și Roberta”.