Primul mesaj transmis de Florin Piersic de pe patul de spital: ,,Este pe mâini bune”. Ce spun medicii despre starea de sănătate a marelui actor după transferul la București

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 mai 2024, 13:59

Florin Piersic a transmis primul mesaj de pe patul de spital

Sursa: Captură YouTube

Florin Piersic a transmis primul mesaj de pe patul de spital prin intermediul reprezentanților Institutului Matei Balș din Capitală. Care este starea de sănătate a marelui actor!

Actorul Florin Piersic a fost transferat marți seară la Institutul Matei Balș din Capitală. Acesta a fost preluat de la Cluj cu un avion SMURD. Reprezentanții spitalului au vorbit despre starea de sănătate a marelui maestru.

Florin Piersic a transmis primul mesaj de pe patul de spital

Florin Piersic, una dintre cele mai iconice figuri ale scenei artistice din România, trece printr-o perioadă delicată după ce a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la genunchi din cauza unei infecții severe.

Citește și: Florin Piersic a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu un avion SMURD. Care este starea de sănătate a marelui actor

De pe patul de spital, Florin Piersic transmite gânduri bune către toți cei care îl admiră și îi asigură că este în grija unui personal medical dedicat. Potrivit informațiilor furnizate de medici și preluate de Antena3CNN, starea sa este evaluată în ceea ce privește infecțiile și este monitorizat îndeaproape pentru a primi îngrijirea necesară.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Maestrul Florin Piersic dorește să transmită gânduri bune pentru toți admiratorii dumnealui și să îi asigure că "este pe mâini bune". Începând din momentul internării, din data de 7 mai, ora 22:30, D-nul Florin Piersic se află într-o evaluare complexă legată de procesul infecțios, care presupune o abordare multidisciplinara (ortopedică, cardiologică).

Este stabil la acest moment și se află sub stricta supraveghere medicală. Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de comorbidități. Vom revenii cu detalii ulterior”, transmit reprezentanții Institutului Matei Balș, potrivit Antena3CNN.

Actorul Florin Piersic a fost transferat la Institutul Matei Balș din Capitală

Conform informațiilor oferite de HotNews, un avion SMURD cu numărul de identificare 1123 desfășoară o misiune secundară, și anume „transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de la Cluj-Napoca la București”.

Citește și: Florin Piersic a fost operat chiar în ziua de Paște! Care este starea de sănătate a marelui actor

„În aceste momente, aeronava se află pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, în procedura de transfer a pacientului către echipajul aeronavei, urmând să decoleze către București, unde va preda pacientul. Misiunea este în dinamică”, au transmis surse medicale, potrivit HotNews.

Având în vedere cererea de intervenție, avionul SMURD se afla în acel moment implicat în exercițiul NATO "Vigorous Warrior 2024", desfășurat în Ungaria. La primirea solicitării pentru transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de la Cluj-Napoca la București, aeronava a suspendat temporar participarea la exercițiul militar și a decolat în jurul orei 19:15 din Ungaria, având ca destinație orașul Cluj-Napoca.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!