Florin Piersic a fost transferat de la Cluj-Napoca la București cu un avion SMURD. Care este starea de sănătate a marelui actor

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 mai 2024, 08:47

Florin Piersic a fost transferat la Institutul Matei Balș din Capitală

Sursa: Facebook: Florin Piersic

Florin Piersic a fost transferat marți seară la Institutul Matei Balș din Capitală. Actorul a fost preluat de la Cluj cu un avion SMURD.

Potrivit unor surse medicale citate de HotNews, actorul Florin Piersic a fost transferat marți seara de la Cluj-Napoca la București cu un avion SMURD. Destinația transferului este Institutul Matei Balș din Capitală, unde actorul va primi îngrijire medicală specializată și tratament adecvat stării sale de sănătate.

Actorul Florin Piersic a fost transferat la Institutul Matei Balș din Capitală

Conform informațiilor oferite de sursa menționată anterior, un avion SMURD cu numărul de identificare 1123 desfășoară o misiune secundară, și anume „transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de

la Cluj-Napoca la București”.

Citește și: Florin Piersic a fost operat chiar în ziua de Paște! Care este starea de sănătate a marelui actor

„În aceste momente, aeronava se află pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, în procedura de transfer a pacientului către echipajul aeronavei, urmând să decoleze către București, unde va preda pacientul. Misiunea este în dinamică”, au transmis surse medicale, potrivit HotNews.

Având în vedere cererea de intervenție, avionul SMURD se afla în acel moment implicat în exercițiul NATO "Vigorous Warrior 2024", desfășurat în Ungaria. La primirea solicitării pentru transportul unui pacient cu afecțiuni cardiace de la Cluj-Napoca la București, aeronava a suspendat temporar participarea la exercițiul militar și a decolat în jurul orei 19:15 din Ungaria, având ca destinație orașul Cluj-Napoca.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși starea de sănătate a actorului s-ar fi îmbunătățit vizibil după operația suferită în prima zi de Paște, motivele transferului său la București rămân încă necunoscute.

Florin Piersic a fost operat chiar în ziua de Paște

Actorul Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale duminică, 5 mai, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Chirurgii au descoperit că infecția, inițial localizată la nivelul genunchiului, s-a extins către zona stimulatorului cardiac al actorului.

Citește și: În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială! Cei de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca fac dezvăluiri despre starea lui de sănătate

La vârsta de 88 de ani, Florin Piersic a fost internat la spitalul militar la jumătatea lunii trecute.

Potrivit observatornews, starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătățit vizibil.

Este important de menționat că Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență după ce s-a simțit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca.

După încheierea piesei de teatru, veteranul cinematografiei românești a fost transportat la spital, unde medicii au identificat o infecție în zona genunchiului său.

Această situație a necesitat o intervenție imediată pentru a trata infecția și pentru a-i asigura lui Piersic îngrijirea medicală necesară în vederea recuperării.

 


Crește suspansul la ”Insula de 1 milion”. Liviu a fost ales la ruletă, fiind nevoit să trimită la joc patru concurenți. Iată pe cine a trimis Liviu la probă în ediția de duminică, 19 mai!