Roberta și Sebastian s-au sărutat! Sentimentele concurenților și-au spus cuvântul la primul lor date

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 mai 2024, 21:00

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Roberta și Sebastian au avut parte de primul lor date.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Roberta și Sebastian au ieșit la primul lor date.

Roberta și Sebastian au avut parte de primul lor date

În episodul de astăzi, 4 mai 2024, s-au difuzat primele imagini în exclusivitate cu date-ul dintre Roberta și Sebastian.

Cei doi concurenți au avut parte de o zi inedită la un muzeu al iluziilor optice, acolo unde s-au distrat în diverse camere, au râs și s-au simțit bine unul în compania celuilalt.

Citește și: Nou membru în familia Lorenei și a lui Laurențiu! „Ce mare o să se facă”. Cum își împart responsabilitățile foștii concurenți de la „Casa iubirii”

După ce vizita la muzeu s-a terminat, Sebastian a așteptat ca Roberta să plece la mașină pentru a avea ocazia să-i cumpere, pe furiș, un cadou.

În timp ce mergeau spre următoarea destinație surpriză, aleasă de Sebastian, acesta a pus-o pe Roberta să facă un cub rubic, iar dacă nu reușește trebuia să fie pedepsită.

Citește și: Ștefania se teme să nu rămână fără Cosmin în ''Casa iubirii''. Ce spune concurenta despre controversatele conversații din mediul online

Roberta nu avea așteptări de la destinația surpriză aleasă de Sebastian, dar când a văzut că au ajuns la biserică, aceasta s-a bucurat foarte mult și a rămas plăcut surprinsă de alegerea făcută de concurent.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Roberta și Sebastian s-au sărutat

După ce și-au terminat vizitele, Sebastian și Roberta au ajuns la ultima destinație, acolo unde au luat masa și au băut o cafea.

A venit vremea ca Sebastian să-i ofere Robertei cadoul surpriză pe care i l-a cumpărat pe furiș. Tânărul i-a spus că a observat-o în timp ce îi privea și studia brățările de la mână, așa că a decis să-i cumpere și ei o brățară identică, atenție care a încântat-o foarte tare pe Roberta.

În semn de mulțumire, Roberta s-a îndreptat spre Sebastian pentru a-i oferi un sărut pe obraz, în același timp în care Sebastian s-a apropiat foarte tare de gura ei, unde i-a dat un pupic chiar în colțul buzelor.

Atmosfera a devenit tot mai intensă între concurenți, de emoție Roberta nu-și putea stăpâni râsetele. Sebastian i-a spus concurentei că pedeapsa pentru nerezolvarea cubului rubic este un sărut, și deși Roberta a lăsat minutele să treacă până la momentul culminant, a renunțat la rezolvarea jocului și s-a lăsat sărutată cu patos de Sebastian.