Julia și Robi, întâlnire romantică, la piscină! Aflați cum va reacționa Virginia și ce se va întâmplă în Casa iubirii, sâmbătă, 4 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2024, 19:00

Momente de senzație sâmbătă, în Casa iubirii! Julia și Robi, întâlnire de pomină la piscină! Aflați ce reacții se vor stârni, sâmbătă, 4 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute perechea și să înfrunte orice provocare, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După despărțirea de Virginia, Robi și-a îndreptat atenția din nou către Julia, prima concurență de care se apropiase încă de la începutul sezonului.

În ediția de sâmbătă, cei doi vor avea parte de un date romantic la piscină din Casa iubirii, unde vor avea din nou ocazia de a conversa între patru ochi despre o posibilă reapropiere.

Julia și Robi, întâlnire romantică la piscina din Casa iubirii

În ediția de sâmbătă, 4 mai, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de momente uluitoare deoarece Julia și Robi se vor întâlni la piscină, unde vor conversa despre ceea ce s-a petrecut între ei în ultimele zile.

Vizibil emoționat, Robi va ajunge primul la piscină, unde va fi uimit de faptul că îl aștepta o barcă pneumatică. Fetele o vor anunța pe Julia că este așteptată de Robi la piscină. Ușor nehotărâtă, concurenta va merge la locul întâlnirii, unde Robi o va întreba dacă vrea o plimbare cu barcă.

În tot acest timp, cei doi concurenți vor fi monitorizați pas cu pas de ceilalți băieți, care vor interveni din când în când în discuția lor.

Patrick îl va îndemna pe Robi să urce în barcă și apoi să o invite și pe Julia. Mai mult decât atât, concurentul va merge la piscină să îl ajute pe colegul lui să urce în barcă buclucașă.

Citește și: Julia de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj dur pe Internet! Toată lumea s-a dus cu gândul la Robi: „Bărbații slabi...”

Virginia va privi cu zâmbetul pe buze la ceea ce se va petrece la piscină

Deși nu îi va pică deloc bine să îl privească pe Robi, care va stă atât de aproape de Julia, Virginia va încerca să pozeze în față indiferență și mai mult decât atât va schița și zâmbete timide și chiar priviri ironice.

Citește și: Virginia aruncă bomba despre Patrick! „Încă îmi place de tine”. Fosta iubită a lui Robi i-a făcut declarații sincere concurentului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Robi: Vrei să ne urcăm în barcă și vorbim acolo?

Julia: Nu, că mi-e frică!

Patrick: Robi, eu anul trecut m-am plimbat cu barcă aia, așa că o puteți folosi!

Robi: Bun! Hai!

Julia: Dacă el a căzut pe uscat îți dai seama cu barcă!

Patrick: Ajută-l, Julia! E vârstă Julia, de aia! Hai că vin eu să te ajut să urci! Termină, că poți!

Julia: Nu-mi vine să cred că o să urc îmbrăcată într-o barcă!