Cosmin și Ștefania, gest controversat în camera roșie. Andreea Mantea le cere explicații în ediția de joi, 9 mai, a emisiunii “ Casa iubirii”: ,, Vreau să discutăm despre un subiect”

Author: Diana Bostan

Cosmin îi va da iubitei sale un bilețel misterios

Sursa: Kanal D

Surpriză în ”Casa iubirii”. În ediția de joi, 9 mai, doi concurenți decid să se apropie unul de celălalt după ce au declarat că nu pot fi mai mult decât prieteni, iar Cosmin îi va da un bilețel misterios iubitei sale.

Momente intense în ”Casa iubirii”. În ediția de joi, 9 mai, fetele sunt cele care îi vor chema pe băieți în camera roșie, iar acest lucru va duce la răsturnări de situație și decizii neașteptate. Julia și Patrick vor avea parte de o apropiere în camera roșie!

Ce se află pe biletul misterios pe care Cosmin i l-a dat iubitei sale

Un moment controversat din ediția de joi, 9 mai, va fi cel în care Cosmin îi va da un bilețel iubitei sale, în camera roșie, iar acest lucru îi atrage atenția prezentatoarei

Andreea Mantea.

Andreea Mantea: Vreau să discutăm despre un subiect.

Bilețelul a atras atenție în contextul în care Ștefania nu l-a deschis în camera roșie. Vezi ce au cei doi de ascuns în ediția de joi, 9 mai.

Julia și Patrick vor da frâu liber sentimentelor

Deși au declarat mereu că nu pot fi mai mult decât prieteni și că nu s-ar potrivi ca un cuplu, Patrick și Julia vor surprinde pe toată lumea cu discuția lor

din camera roșie. Patrick o consideră pe Julia ca pe o ”soră”, însă ultima declarație a concurentei l-a pus pe tânăr pe gânduri.

Citește și: Anunțul emoționant făcut de Larisa de la ”Casa iubirii”: „Cea mai frumoasă experiență din viața mea”. Fanii au felicitat-o imediat

În camera roșie, Julia va lăsa de înțeles faptul că este posibil să simtă ceva mai mult pentru Patrick, iar concurentul nu va ști cum să reacționeze.

Julia: Dacă după acest timp petrecut aici, în ”Casa iubirii”, te-ai trezi cu mine că vin și-ți spun: ”Patrick, până acum te-am mințit, de fapt, eu te plac în sensul celălalt”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Patrick: Cum aș reacționa? Bă...nu

știu.

Apropierea dintre cei doi va stârni reacții inedite în ”Casa iubirii”

Andreea Mantea este cea care îi dă de gol și care îi felicită pe Patrick și pe Julia pentru faptul că și-au permis să fie sinceri și să se apropie. Acest lucru va stârni însă curiozitatea Rebeccăi, care nu înțelege ce se întâmplă.

Andreea Mantea: Julia, Patrick, felicitări pentru decizia pe care ați luat-o.

Așteptăm de mâine să vă vedem apropiindu-vă.

Rebecca: Ce am ratat?

Andreea Mantea: Au hotărât să se apropie unul față de celălalt.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Ștefania și Cosmin! Roberta i-a dat de gol: „Mi-a zis că nu...”. Cum au reacționat concurenții din „Casa iubirii”

După apropierea Juliei de Patrick, Robi și-ar dori ca Virginia să-l cheme pe el în camera roșie, motiv pentru care concurentului va începe să-i bată inima destul de puternic în momentul în care va primi conexiune cu Virginia în camera roșie. Un alt concurent ce speră că va fi chemat de Virginia este Gagea.

Iată ce se va întâmpla în ediția de joi, 9 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”: