Roberta și Sebastian, probleme în paradis: "Este finalul cunoașterii?" Ce se întâmplă între cei doi concurenți? Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, marți, 7 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 mai 2024, 19:00

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, marți, 7 mai, de la 10:00 și de la 16:30.

În ediția de marți, 7 mai, lucrurile se vor precipita din nou în Casa iubirii, iar telespectatorii emisiunii vor asista prima ''ceartă'' dintre Roberta și Sebastian. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi tineri?

Citește și: Roberta și Patrick sunt la cuțite: ''Educația ta, ai crescut la oi!'' De la ce a pornit scandalul dintre concurenții din Casa iubirii

Roberta și Sebastian, probleme în paradis: "Este finalul cunoașterii?"

În ediția de mâine, tinerii care au venit în Casa iubirii să își găsească jumătatea vor avea parte de tensiuni aprige și neînțelegeri, acestea apar de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei.

Roberta și Sebastian au parte de primele neînțelegeri. În ediția de marți, 7 mai, cei doi concurenți fac niște declarații care dau de înțeles că nu mai vor să fie într-o cunoaștere.

Patrick: ''Între voi, până la urmă, este finalul cunoașterii sau în continuare...?''

Roberta: ''Eu nu am spus că este finalul cunoașterii. Acum nu știu ce vrea el...''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Virginia: ''La nervi trebuie să ai mai multă răbdare, poate tu cum ai plecat, atunci chiar ar fi putut și Sebastian să zică: <Hai, gata!> De la o chestie d-asta se termină tot.

Trebuie să rămâi acolo și să lămurești tot.''

Giuly și Patrick, din nou la cuțite

Între timp, spiritele se încing și între Giuly și Patrick. Discuțiile dintre cei doi concurenți par interminabile. Giuly susține că Patrick vorbește mereu peste Robert, iar iubitul ei nu poate să spună ceea ce gândește. Astfel, concurenta îi atrage atenția lui Patrick de fiecare dată când acesta intervine într-o discuție, lucru care a început să fie deranjant pentru concurent.

Patrick: "Și-a căutat-o cu mine în dimineața aceasta. Nu am voie să glumesc cu Robert, pentru că intervine Giuly. Din orice zic, intervine Giuly."

Citește și: Gest surprinzător făcut de Patrick de la ”Casa iubirii”. Cui i-a dăruit concurentul un buchet imens de trandafiri roșii: „Mi-aș dori să fie pentru Larisa”

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 7 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!