Bianca de la ”Casa iubirii”, declarații incendiare despre Robert: ,,El se potrivește cel mai mult cu ceea ce îmi doresc eu”. Fosta concurentă a dat cărțile pe față după eliminare

Autor: Diana Bostan

Bianca de la ”Casa iubirii”, primele declarații după ce a părăsit competiția

Sursa: Instagram: Bianca Beschiu

Bianca este concurenta care a părăsit ”Casa iubirii” în urmă cu două săptămâni. Concurenta nu s-a putut apropia mai mult de cineva, motiv pentru care băieții au propus-o spre eliminare.

După ce a părăsit ”Casa iubirii”, Bianca a oferit primele declarații la ”Culisele iubirii”. Fosta concurentă a mărturisit care este genul ei de bărbat, dar și ce părere are de faptul că băieții au propus-o spre eliminare.

Ce a declarat Bianca după ce a părăsit ”Casa iubirii”

Bianca, fostă concurentă ”Casa iubirii” sezonul 3, a făcut primele declarații după eliminarea din competiție.

Aceasta a vorbit despre parcursul ei în emisiune, despre eliminare, dar și despre calitățile pe care le are Robert.

Citește și: Julia, în lacrimi! Ce regrete are concurenta din Casa iubirii. Cosmin se simte vinovat: "Mă faci să mă simt prost!"

Fosta concurentă a dezvăluit că nu a întâlnit persoana potrivită pentru ea și că nu ar putea să își construiască o relație fără să simtă că acea persoană este potrivită pentru ea.

Ea a menționat că nu a fost dezamăgită de niciun vot din gală și că se aștepta să fie propusă spre eliminare de băieți. De asemenea, a menționat că era împăcată cu gândul că va fi eliminată, având și o presimțire în acest sens.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Nu am întâlnit persoana potrivită pentru mine și nu aș putea să-mi creez o relație atunci când nu simt, până nu simt că ar fi persoana potrivită pentru mine. Mă așteptam să fiu votată, nu m-a dezamăgit niciun vot. Eram pregătită pentru voturile băieților. Eram împăcată cu gândul că o să ies, presimțeam. ”, a spus Bianca, pentru ”Culisele iubirii”.

Bianca a menționat că începuse să fie ea însăși și că la început avea multe rețineri. Bianca a dezvăluit faptul că ea este o persoană mult mai deschisă și consideră că nu s-a comportat și-n emisiune așa cum este ea în mod normal.

Fosta concurentă susține că Robert este tiparul ei de bărbat

După ce Cosmin a ales să continue cunoașterea cu Ștefania, Bianca a părut interesată de Robert, însă cei doi au rămas doar prieteni, acesta fiind interesat de Giuly.

Cu toate acestea, Bianca a mărturisit faptul că Robert este tiparul ei de bărbat și că acesta are calitățile pe care ea le caută la un posibil partener.

Citește și: Robi, mesaj cu subînțeles: "M-am îndrăgostit de tine!" Cine este tânăra care i-a pus capac concurentului din Casa iubirii

Aceasta a dezvăluit pentru ”Culisele iubirii” faptul că dintre toți băieții prezenți în casă, se potrivește cel mai bine cu tiparul lui Robert.

Ea a menționat că Robert corespunde cel mai bine cu ceea ce își dorește ea într-un partener. Fosta concurentă l-a descris pe Robert ca fiind un băiat foarte sincer, inteligent, matur, hotărât, harnic și credincios, exprimându-și o părere foarte bună despre el.

„Dintre toți băieții prezenți în casă, cu cineva cu tiparul lui Robert m-aș fi potrivit cel mai mult. El se potrivește cel mai mult cu ceea ce îmi doresc eu. Dacă era un alt băiat care avea aceleași calități ar fi fost un alt nume. Îl consider un băiat foarte sincer, inteligent, matur, hotărât, harnic, credincios. Am părere foarte bună despre el.”, a spus fosta concurentă, potrivit sursei menționate anterior.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!