Robi, mesaj cu subînțeles: "M-am îndrăgostit de tine!" Cine este tânăra care i-a pus capac concurentului din Casa iubirii

Autor: Diana Tilă

Robi din Casa iubirii

Sursa: Instagram Robi Stancu

Robi și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare de pe Instagram. Ce mesaj a transmis concurentul din Casa iubirii. 

Robi, unul dintre cei mai controversați concurenți din Casa iubirii, și-a surprins fanii cu ultima postare din mediul online. Iată ce a postat tânărul pe Instagram.

Citește și: „Sunteți penibili amândoi”. Patrick și Robi au pus tunurile pe Roberta. Concurenta susține că cei doi nu sunt asumați

Robi, mesaj cu subînțeles pentru o tânără. Despre cine este vorba?

Recent, Robi a publicat un clip video, în care fredonează o melodie de dragoste. În imaginile publicate de concurentul din Casa iubirii se poate observa că tânărul trăiește la maximum melodia, iar gesturile pe care le face dovedesc că în viața lui chiar există o persoană care i-a furat mințile. 

În materialul pe care l-a publicat, Robi nu menționează o persoană anume, însă este posibil ca mesajul să fie pentru Virginia, concurentă în Casa iubirii.

Cei doi au fost într-o cunoaștere în urmă cu câteva săptămâni, în cadrul competiției, dar Robi a ajuns la concluzia că nu o poate face fericită pe concurentă si a decis să o ia pe drumuri separate. Însă, în ultimele zile, tânărul s-a răzgândit, iar acum este hotărât să o recucerească pe Virginia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Așadar, este posibil ca mesajul melodiei să îi fie adresat Virginiei, iar Robi să înceapă să se apropie de ea cu pași și gesturi mici, având în vedere că bruneta este o fire mai romantică. 

''Eu te ador!/ Îți spun fără rușine că nu mai scapi de mine/ Nu știu dacă îți convine, dar m-am îndrăgostit de tine.'' sunt versurile pe care Robi le fredonează în timp ce conduce.

Citește și: Robi de la Casa Iubirii, mesaj în Prima zi de Paște: „Când nu vine nimeni..” La cine face referire concurentul

Rămâne de văzut care va fi parcursul lui Robi în Casa iubirii și dacă va reuși concurentul să o vrăjească, din nou, pe Virginia, care a fost afectată de ruptura dintre ei, mai ales că ea a încercat să îi fie alături tânărului și să-l înțeleagă.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!