Patrick a pupat-o pe Virginia! Robi dă primele semne de gelozie: „Ce ți se pare ție gestul ăsta?”

Autor: Lavinia Medrea

Robi dă semne de gelozie

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robi a dat semne de gelozie în privința apropierii dintre Patrick și Virginia.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robi și-a arătat gelozia subtil după ce a văzut că Patrick și Virginia se apropie din ce în ce mai mult.

Robi dă primele semne de gelozie

În episodul de astăzi, 15 mai 2024, Robi afirmă că a observat cum Virginia și Patrick sunt foarte apropiați.

În semn de ironie, Virginia îi spune lui Robi că este apropiată de Patrick pe canapea, apoi îl întreabă dacă are o problemă, asta după ce tânăra a dansat cu Patrick, iar acesta din urmă i-a sărutat mâna.

Citește și: Julia, în lacrimi! Ce regrete are concurenta din Casa iubirii. Cosmin se simte vinovat: "Mă faci să mă simt prost!"

„Păi nu știu.

Te ia, îți pupă mâna, râzi... zâmbești”
, spune Robi, vizibil deranjat.

„Ce ți se pare ție gestul ăsta, un pupat de mână? Mie nu mi se pare ceva...”, spune Virginia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Patrick simte să intervină în discuția celor doi și să justifice sărutul pe care i l-a oferit Virginiei pe mână.

„I-am pupat mâna și Juliei de 100 de ori și uite că nu ne-am căsătorit încă”, a spus Patrick, afirmație de care lumea s-a amuzat datorită cuvântului „încă”.

Citește și: Robi, mesaj cu subînțeles: "M-am îndrăgostit de tine!" Cine este tânăra care i-a pus capac concurentului din Casa iubirii

Julia pune paie pe foc încă odată și îl întreabă pe Patrick de ce nu a dansat cu Rebecca, având în vedere că ei au fost la date. Patrick a explicat că a simțit, de data aceasta, să danseze cu Virginia și să-i lase loc liber și lui Gagea pentru un dans cu Roberta.

Robi vrea s-o recucerească pe Virginia

Nu mai este un secret faptul că Robi își dorește să-i arate Virginiei ce fel de bărbat este el cu adevărat și că încearcă s-o recucerească după ce a ajuns să aibă regrete că s-a ajuns la despărțire. Totuși, drumul înapoi spre inima Virginiei nu este unul ușor, căci cu greu tânăra se încrede iar în vorbele fostului ei partener din competiție. 

Robi a afirmat zilele trecute că nu poate accepta o apropiere între Virginia și alt bărbat în timp ce el a pornit pe drumul recuceririi fostei lui iubite, astfel pare că tânărul este hotărât să

nu-i lase cale liberă lui Patrick spre inima Virginiei.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!