Andreea Moromete, dezamăgită de Bogdan: „Nu mai vreau să iau legătura cu el” Ce a deranjat-o pe fosta concurentă de la Casa Iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 mai 2024, 18:28

Andreea Moromete, dezamăgită de Bogdan: „Nu mai vreau să iau legătura cu el” Ce a deranjat-o pe fosta concurentă de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Andreea Moromete, fostă concurentă la Casa iubirii, sezonul 3, a făcut primele declarații după eliminarea din competiție. Ea a vorbit despre Bogdan.

Andreea Moromete a fost eliminată duminică, în gala eliminatorie din Casa Iubirii.

Bogdan a fost băiatul cu care a încercat să interacționeze, și a spus că îl vedea cu totul altfel decât s-a prezentat în camera roșie cu Rebecca. În acest context, Andreea a declarat că nu dorește să-l mai revadă vreodată și că i-a lăsat un gust amar. 

De asemenea, ea a făcut dezvăluiri și a comentat despre prietena ei Roberta și relația acesteia cu Sebastian, dar și despre ceilalți concurenți rămași în Casa iubirii.

Ce a deranjat-o pe Andreea Moromete la Bogdan

Andreea a avut mai multe interacțiuni cu Bogdan, iar cei doi păreau că se îndreaptă spre o cunoaștere. Din păcate însă, concurentul nu a concretizat nimic, iar Andreea a rămas dezamăgită de comportamentul său schimbător și de imaturitatea de care a dat dovadă.

Citește și: Vlada de la „Casa iubirii” și-a îngrijorat fanii! „Iartă-mi, Doamne, păcatele”. Ce a pățit fosta concurentă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Bogdan mi-a dat impresia de un bărbat serios, matur, dar nu a fost așa. Așa cum era în discuțiile cu mine, aveam o părere bună despre el. Pe mine nu m-a deranjat faptul că a chemat-o pe Rebecca, nu a fost o gelozie, ci pur și simplu a fost o dezamăgire de la om la om, pentru că un om este altfel cu tine și de fapt e altceva.

Te înșeli în privința oamenilor și, din păcate, mi se întâmplă asta foarte des.

Cred că este un băiat care trebuie să se mai maturizeze, deoarece nu știe exact ce își dorește și se contrariază foarte mult în acțiunile lui,” a mărturisit Andreea Moromete la Culisele Iubirii.

Andreea Moromete nu mai vrea să ia legătura cu Bogdan, în cazul în care concurentul va fi eliminat

Andreea a mai subliniat faptul că nu vrea să mai audă de Bogdan nici măcar ca prieten, deoarece nu își dorește să fie înconjurată de astfel de persoane.

Citește și: Cum arată fetița lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Concurentul este un tătic mândru: „Te iubesc dincolo de cuvinte”

„Nu mi-ar plăcea să iau legătura cu Bogdan dacă o să iasă.

Eu am zis și în emisiune. Dacă nu simt că rezonez cu cineva, eu nu vreau absolut niciun contact cu acel om. Acolo nu se punea problema să nu vorbim, să nu ne salutăm, dar după ce am văzut cum este el, eu nu-mi doresc nici ca prieten astfel de om, adică nu-mi plac oamenii care mint, care nu știu ce vor, care sunt imaturi,” a mai spus Andreea Moromete.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!