Ce mesaj i-a transmis Gagea Andreei Moromete, după eliminarea concurentei din Casa Iubirii: „Nu am apucat să o cunosc foarte bine, dar..”

Autor: Laura Macovei

Ce mesaj i-a transmis Gagea Andreei Moromete, după ce concurenta a părăsit Casa Iubirii: „Nu am apucat să o cunosc foarte bine, dar..”

Sursa: Instagram

Andreea Moromete a fost cocurenta eliminată duminică din Casa Iubirii. După plecarea acesteia, mesajele au curs pe rețelele sociale. Printre admiratori se numără și Gagea.

Gagea, noul concurent din Casa Iubirii, i-a transmis un mesaj Andreei Moromete, după ce concurenta a părăsit emisiunea duminică, în urma galei eliminatorii.

Ce mesaj i-a transmis Gagea Andreei Moromete

Gagea, noul concurent din Casa Iubirii, s-a acomodat și abia așteaptă să afle ce îi poate aduce parcursul său în emisiune.

După Gala de duminică, Gagea a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care face referire la Andreea Moromete, concurenta care a părăsit emisiunea.

Citește și: Roberta, făcută praf de Rebecca! „Promovează trasul de păr!” Sebastian îi va sări în apărare! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 14 mai, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Olla și Gala a trecut! Am început să mă acomodez și pentru asta le mulțumesc frumos colegilor și echipei din staff.

Șederea mea în Casa Iubirii, mulțumesc lui Dumnezeu, îmi face extrem de mult bine și pentru asta sunt recunoscător.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Ieri a avut loc și o eliminare. Andreea Moromete a părăsit emisiunea.

Deși nu am apucat să o cunosc foarte bine, mi-am format o părere frumoasă. Este o persoană caldă, frumoasă, educată, fată cu școală, care a avut grijă să nu ofenseze pe nimeni cu inteligența și superioritatea ei.

Ea este genul care știe că este specială, nu o preocupă să demonstreze asta celorlalți. Andreea, eu îți mulțumesc că ești așa! Mă bucur că te-am cunoscut și îți doresc mult succes în tot ceea ce îți propui să faci!” a

fost mesajul lui Gagea, postat la Insta Story.

Ce a transmis Andreea după eliminarea din Casa Iubirii

După eliminare, Andreea le-a transmis urmăritorilor săi că este mulțumită de parcursul său scurt în emisiune, însă în care a învățat foarte multe lucruri.

Citește și: Bianca de la ”Casa iubirii”, declarații incendiare despre Robert: ,,El se potrivește cel mai mult cu ceea ce îmi doresc eu”. Fosta concurentă a dat cărțile pe față după eliminare

„Parcursul meu în această emisiune s-a încheiat și aici mi-am demonstrat cât de mult am evoluat în ultimul an. Sunt așa mândră de cum m-am comportat, de principiile, valorile și obiectivele pe care le am, de munca mea, de cercurile de oameni în care mă aflu în viața mea de zi cu zi și de tot ce am realizat până acum. Consider că mi-am învățat lecțiile din această experiență și era timpul să mă întorc în raiul meu cu încă o cărămidă pusa în dezvoltarea mea.

Mulțumesc @casaiubirii.kanaldromania pentru tot și vă mulțumesc vouă, oameni minunați, pentru toate mesajele și comentariile frumoase. Mă înclin!”, a scris Andreea pe Instagram.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!