În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Vinovați de iubire”, noi provocări pentru Inci și Han

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mai 2024, 17:13
video Foto(5)

Inci va trebui să se confrunte, din nou, cu gelozia lui Uygar, bărbatul care a dezvoltat o obsesie pentru frumoasa fată.

O adevărată ”tragedie” se va petrece astăzi, în serialul “Vinovați de iubire”, odată cu difuzarea unui nou episod la Kanal D, atunci când Safiye o observă în camera fratelui său, pe Inci.

Obsedată să nu “își piardă” fratele, din cauza frumoasei Inci, așa cum consideră tânăra, Safiye merge direct la bunicul acesteia, Memduh, acuzând-o pe nepoata acestuia de comportament nepotrivit.

Astăzi, în serialul “Vinovați de iubire”, noi provocări pentru Inci și Han

Memduh, și el la rându-i extrem de protector când vine vorba de nepoata sa, consideră că aceasta a greșit enorm atunci când nu i-a ascultat sfaturile, expunându-se astfel, după părerea sa, unui risc uriaș în ceea ce privește onoarea sa.

Citește și: Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat în fiecare luni și marți, iar “Vinovați de iubire”, de miercuri până vineri, la Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Inci va trebui să se confrunte, din nou, cu gelozia lui Uygar, bărbatul care a dezvoltat o obsesie pentru frumoasa fată. Mai mult, ca să fie sigură că scapă de Uygar, care nu-i da pace, Inci va lua o decizie surprinzătoare în legătură cu viitorul său.

Citește și: Cine este și câți ani are Metin Coşkun, actorul care va da viață personajului Hikmet Derenoğlu, în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins renumitul actor alături de familia sa

Dacă vor reuși Inci și Han să depășească situația complicată provocată de Safiye și, ce tragedie urmează a provoca aceasta din urmă, în casa părintească, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D. Începând de săptămâna viitoare, serialul “Vinovați de iubire” va putea fi urmărit în fiecare zi, de miercuri până vineri, numai la Kanal D. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!