Esra Ruşan, actrița care va juca rolul Esra Safak, în noul serial “Vinovați de iubire”, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată vedeta, în cea mai recentă vacanță

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mai 2024, 13:17

Esra Ruşan, actrița care va da viață personajului Esra Safak, în noul serial “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță, când nu se află pe platourile de filmare!

Esra Ruşan face parte din tânăra generație de actrițe din Turcia și a devenit în ultimii ani din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată de marile case de producție din Istanbul, datorită talentului dovedit pe platourile de filmare. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat tânăra actrița este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Esra, care i-a adus un succes răsunător și un plus de celebritate.

Telespectatorii din România au cunoscut-o încă din anul 2019, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în rolul Emine.

Cine este și câți ani are Esra Ruşan, actrița care va juca rolul Esra Safak, în noul serial “Vinovați de iubire”

Esra Ruşan s-a născut în anul 1983, în Ardana Göle, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului, când a decis să plece în Istanbul pentru a-și continuă studiile.

Dornică să devină o actrița celebra, după absolvirea liceului, Esra s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Mimar Sinan, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Katmer, care joacă rolul Neriman, în noul serial “Vinovați de iubire”, care va începe joi, 9 mai, la Kanal D! Iată cu cine s-a căsătorit în 2022

În anul 2006, tânăra actrița a debutat pe platourile de filmare în serialul Arka Sokaklar, care i-a deschis drumul spre carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri importante în producții de excepție, care i-au adus mari reușite și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din generația ei. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Esra.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Esra Ruşan, actrița care va da viață personajului Esra Safak, în noul serial “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj

Dacă pe plan profesional, Esra Ruşan s-a bucurat mereu de mari reușite și a devenit celebra după primele sale apariții pe micile ecrane, în viață personală această nu a avut parte de același succes.

Actrița a divorțat de regizorul Fatih Kızılgök, în noiembrie 2020, după șase ani de căsnicie, iar în prezent încă își caută perechea.

Citește și: Cine este și câți ani are Farah Zeynep Abdullah, protagonista noului serial turcesc “Vinovați de iubire”, care va începe în curând la Kanal D

Când nu se află pe platourile de filmare, Esra Ruşan este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație, atât din cadrul proiectelor sale, cât și din arhivă personală.

De curând, această a postat câteva imagini uluitoare, în care și-a făcut apariția fără machiaj, chiar în timpul cele mai recente vacanțe.