Care sunt cele mai importante femei din viața actriței Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovați de iubire", difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 16 mai 2024, 12:05
Actorii din serialul Vinovați de iubire Foto(6)

Actorii din serialul Vinovați de iubire

Farah Zeynep Abdullah a publicat câteva fotografii emoționante cu femeile care i-au influențat drumul în viață.

Farah Zeynep Abdullah, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de către publicul din România care a urmărit-o în serialele “Trădarea”, “Kosem” și acum în serialul "Vinovați de iubire", producții difuzate la Kanal D, a împărtășit recent, celor peste 1,5 milioane de fani care o urmăresc în mediul online, câteva fotografii emoționante cu femeile care i-au influențat drumul în viață; bunica și mama sa.

Citește și: Uğur Uzunel, actorul care joacă rolul Esat Bilen în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor

Care sunt cele mai importante femei din viața actriței Farah Zeynep Abdullah

Postarea a venit în contextul celebrării Zilei Mamei, care în Turcia se sărbătorește în fiecare an în cea de-a doua duminică a lunii mai, și a impresionat fanii care i-au trimis mesaje emoționante.

"Ești la fel de frumoasă că și mama ta", "Bunica ta este minunată, este liantul familiei", "Cea mai iconică bunică din lume", sunt câteva dintre mesajele de felicitare pe care frumoasa actriță le-a primit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Farah Zeynep Abdullah postează adesea instantanee alături de mama sa, fratele său și mai ales bunica Saadet, în vârstă de 86 de ani, care este, de asemenea activă pe rețelele de socializare. Una dintre excentricitățile cunoscutei actrițe este să scrie sau să înregistreze mesaje pentru viitorii săi copii, obicei pe care îl are încă de când avea 22 de ani. Cea mai importantă imagine pe care ar dori să o transmită viitoarei generații este legată tot de familie.

Citește și: Esra Ruşan, actrița care va juca rolul Esra Safak, în noul serial “Vinovați de iubire”, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată vedeta, în cea mai recentă vacanță

"Cred că mi-ar plăcea să las o poză cu întreaga familie, bunica mea, mama mea, tatăl meu, fratele meu, copiii lui, soțul meu, copiii mei, câinii noștri, pisicile noastre.

Ar fi o fotografie în care am fi prezenți toți, o fotografie care să inspire liniște și fericire", a declarat Farah Zeynep Abdullah pentru publicația Cosmo Turk.

Îndrăgita actriță provine dintr-o familie unită în care s-a bucurat de iubire și susținere în tot ce și-a dorit să facă. Telespectatorii o pot urmări în serialul "Vinovați de iubire", care va fi difuzat, începând de săptămâna viitoare, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!