Cine este și câți ani are Metin Coşkun, actorul care va da viață personajului Hikmet Derenoğlu, în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins renumitul actor alături de familia sa

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2024, 13:42
Foto(4)

Metin Coşkun, care va juca rolul Hikmet Derenoğlu, în noul serial “Vinovați de iubire”, considerat unul dintre cei mai apreciați actori și regizori ai Turciei! Iată cum arată familia acestuia!

Metin Coşkun este considerat o legendă vie a cinematografiei turcești. În cele peste patru decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a dovedit un talent deosebit, o carisma captivantă și o pasiune uriașă pentru domeniul ales. Acesta a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara și peste ani s-a orientat doar spre producțiile de televiziune și cele de cinema, dar a lucrat și că regizor. Dincolo de cariera fulminantă, celebrul actor își adoră și familia și petrece mult timp în compania celor mai dragi persoane.

Cine este și câți ani are Metin Coşkun, actorul care va da viață personajului Hikmet Derenoğlu, în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”

Metin Coşkun s-a născut în anul 1948, în Istanbul, într-o familie modestă, care i-a oferit cu toate acestea o educație de seamă și l-a sprijinit să își continue studiile și să își clădească o carieră solidă în domeniul actoriei, așa cum visase încă din perioada adolescenței.

După încheierea liceului, Metin Coşkun a fost admis la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul.

Citește și: Atilla Şendil, actorul care va da viață personajului Memduh, în noul serial “Vinovați de iubire”, apariție de senzație pe covorul roșu alături de colegii săi

În anul 1980, Metin Coşkun a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde a jucat mulți ani consecutiv și unde a fost remarcat la un moment de dat de către marile case de producții din Istanbul, care l-au cooptat

în producții de televiziune de excepție. În anul 1984, actorul și-a făcut debutul și pe platourile de filmare în producția Sessiz, care i-a deschis calea spre noi oportunități. Unul dintre cele mai recente roluri jucate a fost cel din serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Hikmet Derenoğlu, care i-a adus un mare succes, la venerabila vârstă de 74 de ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Metin Coşkun, care va juca rolul Hikmet Derenoğlu, în noul serial “Vinovați de iubire”, un familist convins

Dincolo de cariera strălucită și de marile lui succese, Metin Coşkun a fost mereu și un familist convins și nu și-a neglijat niciodată membrii familiei. Chiar dacă pe soția lui a pierdut-o în urmă cu câțiva ani, în prezent celebrul actor o mai are doar pe fiica lui, pe care o iubește enorm, dar și familia acesteia.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Katmer, care joacă rolul Neriman, în noul serial “Vinovați de iubire”, care va începe joi, 9 mai, la Kanal D! Iată cu cine s-a căsătorit în 2022

Când nu se află pe platourile de filmare, în diverse proiecte, Metin Coşkun este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație, spre încântarea fanilor lui.

De curând, îndrăgitul actor a postat imagini uluitoare în care și-a făcut apariția alături de familia sa.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!