Crimă șocantă la Roznov, în Neamț: O tânără de 29 de ani și-a ucis vecinul într-un atac furibund

Autor: Andrei Costanda

Un bărbat a fost înjunghiat mortal de o femei în orașul Roznov din județul Neamț.

Sursa: Glasul Maramureșului

O crimă a avut loc în orașul Roznov din județul Neamț în urma unui impuls de furie.

O crimă violentă a zguduit liniștitul oraș Roznov din județul Neamț. O tânără de 29 de ani a înjunghiat mortal un bărbat în vârstă de 52 de ani, vecinul său, într-un atac ce a avut loc în locuința acestuia. Se pare că totul a pornit de la un conflict spontan.

Detalii tulburătoare ale atacului

Incidentul sângeros s-a produs în seara zilei de 15 mai, în jurul orei 20:30.

Poliția din Roznov a fost alertată de urgență, fiind formată rapid o echipă mixtă de cercetare, deplasându-se la fața locului în cel mai scurt timp cu putință.

Din primele investigații s-a stabilit că tânăra, care locuiește fără forme legale în oraș, a atacat cu un cuțit victima, provocându-i răni incompatibile cu viața. Deși echipajul medical sosit la fața locului și a aplicat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, nu s-a mai putut face nimic, iar bărbatul a fost declarat decedat.

Anchetatorii sunt în plină desfășurare a cercetărilor pentru a elucida motivele care au dus la această tragedie. Urmează să se stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs crima, de ce se afla femeia în casa victimei și ce a declanșat furia ucigașă. A fost deschis un dosar pentru pentru fapta de omor, fiind coordonat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Legea pensiilor ar urma să sufere modificări! Românii care ar putea ieși mai devreme la pensie de la 1 septembrie 2024

Citește și: Atacatorul premierului Slovaciei a oferit o primă declarație! Care a fost motivul din spatele gestului premeditat?

Comunicatul emis de IPJ Neamț

Cazul a șocat comunitatea locală, ridicând numeroase întrebări fără răspuns deocamdată.

Ce a determinat-o pe tânăra de 29 de ani să recurgă la un asemenea gest extrem? De ce se afla în casa bărbatului? Cercetările continuă, în speranța de a aduce claritate și justiție într-o situație tragică și devastatoare.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjunghiat.

La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că, o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului.”, au fost declarațiile reprezentanților IPJ Neamț.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!