Caz șocant în Capitală: Bunica și nepoata spulberate pe trecerea de pietoni de o șoferiță neatentă

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 16 mai 2024, 18:00

Accidentul s-a produs pe bulevardul Liviu Rebreanu din București.

Sursa: Captură Știrile Kanal D

Bunica și nepoata spulberate de o șoferiță pe o trecere de pietoni din București, imagini șocante surprinse de camerele de supraveghere.

Un accident teribil, surprins de camerele de supraveghere, a zguduit Capitala. O bunică de 60 de ani și nepoata ei de doar 8 ani au fost lovite în plin de o șoferiță pe bulevardul Liviu Rebreanu din Sectorul 3, în timp ce traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

Bunica și nepoata se angajaseră regulamentar în traversare

Femeia care se afla la volan nu a dat niciun semn de frânare sau de evitare a impactului, iar fetița a fost aruncată sub roțile mașinii.

În urma coliziunii violente, micuța nu a suferit răni atât de grave, fiind transportată totuși de urgență la spitalul Grigore Alexandrescu, echipajul medical reușind să îi stabileze starea.

Bunica se pare că se află într-o stare extrem de gravă, fiind transportată la spitalul Pantelimon, cu un traumatism craniocerebral sever. Femeia în vârstă a fost internată la terapie intensivă și intubată, însă medicii sunt foarte rezervați în privința șanselor ei de recuperare.

Gravul accidentat s-a produs pe o trecere de pieton de pe bulevardul Liviu Rebreanu din Sectorul 3, unde cele două victime traversau regulamentar pe culoarea verde a semaforului. În ciuda acestui aspect, șoferița implicată în accident, care avea intermitent dreapta la semafor, nu s-a asigurat și le-a lovit din plin.

Citește și: Familia Pascu și-a luat angajamentul să plătească cel puțin 33 de milioane de euro famiilor tinerilor uciși de Vald Pascu, în accidentul de la 2 mai

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

 

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire! Cristi Tănase a depus actele de divort după ce soția sa a obținut ordin de restricție

Șoferița nu a avut nicio reacție în momentul impactului

Polițiștii au testat-o pe femeie cu aparatul etilotest și au constatat că nu consumase niciun fel de băutură alcoolică, ulterior au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

Imaginile de pe camerele de supraveghere sunt de-a dreptul șocante, observându-se clar cum bunica și nepoata, traversând regulamentar, sunt luate pe capota autoturismului, iar apoi trece cu mașina peste ele. Lipsa totală de reacție a șoferiței și impactul violent amplifică cu atât mai mult gravitatea incidentului.

Această tragedie scoate din nou în evidență pericolele de pe șoselele din România și necesitatea respectării cu strictețe a normelor și regulilor de circulație în vigoare.

Poliția continuă acum ancheta pentru a aduce claritate și a face dreptate victimelor și familiilor lor.

Trecerea de pietoni cu pricina a fost un subiect controversat pentru locuitorii din zonă, dat fiind faptul că odată cu modernizarea zonei aceasta fusese desființată. Oamenii din zonă au semnat o petiție prin care au cerut reinstalarea acesteia pe motiv că deservea numeroase obiective importante precum Liceul Al. I. Cuza, dar și alte școli, grădiniție și stații de transport în comun.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!