Mesajul sfâșietor transmis de fiica preotului Ilie Geangavelea, după ce a murit în accidentul de la Costești: „Ne-ai distrus. Îți promit că...”

Autor: Diana Ghita

Familia părintelui Ilie Geangavelea este cutremurată de moartea lui

 

Sursa: Facebook Marta Ioana Geangavelea

Preotul Ilie Geangavelea a murit marți, pe 14 mai, într-un cumplit accident de mașină, produs de un tânăr care conducea fără permis.

Accidentul s-a produs în orașul Costești, din județul Argeș, iar în urma părintelui Ilie Geangavelea, în vârstă de 44 de ani, a rămas o tristețe sfâșietoare. Soția lui a avut parte de un adevărat șoc și a leșinat, iar cei doi copii sunt marcați, și ei, de acest eveniment.

Cum s-a produs accidentul în care a murit preotul Ilie Geangavelea 

Preotul slujea la biserica din cartierul Zorile, din Costești, iar de-a lungul timpului acesta a ajuns să fie foarte apreciat de către enoriași, pentru dedicarea și căldura sufletească de care a dat dovadă.

Din păcate, părintele Ilie Geangavelea a fost luat pe vecie de lângă cei care îl iubeau. Viața i-a fost curmată de către un băiat de 18 ani, care circula fără permis. În momentul accidentului, bărbatul se afla în mașină cu un bun prieten de al lui, Sandu Mocanu, care este, și el, preot în Costești.

Tânărul a lovit puternic mașina în care erau cei doi preoți, iar după impact aceasta a deviat într-un cap de pod. Deși, până la sosirea echipajelor de salvare, ceilalți participanți la trafic au făcut tot posibilul să-i scoată dintre fiarele contorsionate, eforturile au fost în zadar.

Citește și: Cine este preotul care și-a pierdut viața într-un teribil accident, la Argeș. Un tânăr care circula fără permis a lăsat doi copii fără tată

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cei doi bărbați au putut fi extrași din autoturism abia în momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului. În acel moment, Ilie Geangavelea a fost scos mort din mormanul de fiare, iar Sandu Mocanu a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat de urgență la Spitalul Floreasca, din București, întrucât se afla într-o stare foarte gravă. În mod surprinzător, tânărul care a provocat tragedia a scăpat cu bine.

„Un bărbat de 44 de ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, a rămas încarcerat, iar după extragerea din vehicul a fost declarat decedat”, a transmis ISU Argeș, conform Observator.

Ce mesaj a transmis fiica lui Ilie Geangavelea, după accidentul din Costești

Nici soția lui Ilie Geangavelea nu este într-o stare bună. Imediat cum a aflat de moartea lui, aceasta a avut un șoc și a leșinat, iar acum este sub supravegherea medicilor.

Copii preotului sunt, și ei, profund îndurerați de moartea tatălui lor. Fiica lui cea mare și-a strigat suferința pe rețelele sociale, prin diverse mesaje tulburătoare.

Off Doamne, ne-ai distrus… Cel mai bun om și cel mai bun tată… Nu pot să vorbesc de tine la trecut, ne-ai lăsat un gol imens în suflet. Nu te vom uita niciodată, îți vom păstra amintirea vie întotdeauna. Îți promit că ți se va face dreptate, nu o să avem liniște până nu va fi așa, tu pentru noi ești un Sfânt, tati.

Citește și: “Vreau să fie și el la trei metri cum este fata mea”. Mama tinerei decedate în accidentul din Timiș își strigă durerea. Polițiștii i-au transmis că fiica ei trăiește, însă la locul tragediei a avut parte de un șoc

Dumnezeu te-a vrut acolo sus cu el, se zice că întotdeauna alege oamenii buni de-a dreapta Lui, cea mai frumoasă și curată floare… Toată lumea te plânge, familia și enoriașii tăi din Zorile, de la biserica la care tu slujeai cu atâta har, blândețe și bunătate. Pentru mine ești un Sfânt. Dumnezeu să te odihnească, inima mea, îngerul meu iubit!, a transmis fata lui Ilie Geangavelea, într-o postare publicată recent pe Facebook.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!