Cum ar putea cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela Bitfoi să scape de închisoare! Metoda care l-ar putea lăsa în libertate

Author: Diana Ghita
Actualizat: 20 apr 2024, 15:48

Cum încearcă turcul din Rahova să scape de închisoare

Sursa: Facebook; pexels.com

După ce a ucis-o cu bestialitate pe Mirela Biftoi și i-a aruncat rămășițele pe un câmp de lângă Dâmbovița, acum criminalul ei încearcă să scape de închisoare. Acesta încearcă să dea vina pe problemele psihice cu care se confruntă.

Până de curând, Cam Abdul Cadâr voia să dea impresia că nu știe limba română. Însă, acest truc nu a mers, așa că acum încearcă să se folosească de afecțiunile pe care le are pentru a scăpa de încarcerare.

Cum ar putea cetățeanul turc să scape de închisoare

Deși familia Mirelei Biftoi cere o pedeapsă drastică pentru bătrânul de 64 de ani, avocații lui se străduiesc să dovedească faptul că nu este în deplinătatea facultăților mintale.

Acesta argumentează că suferă de schizofrenie, boală pe care nu ar mai fi tratat-o de la decesul fostei lui soții.

„Noi vom solicita pe mai departe instanţei de judecată, pedepsirea acestei persoane la închisoarea maximă 25 de ani pentru infracţiunea respectivă de omor şi pedeapsa maximă pentru profanarea de cadavre”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei victimei, pentru Observator.

Însă, în momentul de față, acest lucru nu este cert.

În zilele următoare, turcul va fi supus unei expertize psihiatrice, în urma cărora medicii legiști vor stabili dacă bărbatul suferă, într-adevăr, de afecțiunea pe care o acuză. Magistrații vor lua în considerare faptul că uciderea Mirelei s-a produs pe fondul tulburărilor psihice numai dacă experții vor atesta respectivele probleme.

Citește și: Detalii înfiorătoare scoase la iveală de cetățeanul turc, călăul Mirelei. Acesta le-a povestit autorităților cu lux de amănunte cum a ucis-o pe femeie

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși nu are certificat medical care să confirme că are schizofrenie, Cadâr are acte ce dovedesc că se confruntă cu multe alte afecțiuni mintale, ale căror efecte se resimt asupra comportamentului său. Acesta ar suferi de epilepsie idiopatică, tulburare depresivă, tulburare anxioasă și tulburări cognitive.

Ce dezvăluiri face sora Mirelei Biftoi despre relația ei cu cetățeanul turc

Se crede că turcul din Rahova ar profita de respectivele probleme psihice pentru a explica gelozia dusă la extrem, ieșirile extrem de agresive sau faptul că s-a răzbunat pe Mirela pentru faptul că

nu i-a mai înapoiat banii împrumutați, cu scopul de a scăpa de pedeapsa cu închisoarea.

Însă, Lidia Bâtloi, sora celei ucise de Cam Abdul Cadâr, a explicat, conform sursei citate că acesta i-ar fi dat bani de bună voie, cu scopul de a o ajuta: „Sora mea nu i-a cerut bani cu împrumut, el s-a oferit să o ajute. Ea, având o situație mai precară, s-a oferit el că o ajută și a scris pe caiet, i-a făcut datorii”.

Citește și: Mirela Biftoi ar fi fost ucisă pentru o datorie de mii de lei! Sora ei face dezvăluiri tulburătoare: „A trebuit să mă văd cu el ca să iau suma de 8.000 de lei”

În plus, aceasta a dezvăluit că Mirela și turcul ar fi avut mai mult decât o simplă prietenie: „ Era şi chestia de intimitate între ei.

Dar de iubire, nu ştiu dacă a fost şi sentimental din punctul soră-mii de vedere. Nu mi s-a părut un om violent sau să aibă vreo ieşire din asta turbată”.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!