Naomy a murit la doar 47 de ani. Cunoscuta cântăreață transgender și-a dat ultima suflare într-un spital din Germania. „Odihnă liniștită, Regino!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 apr 2024, 15:14

Naomy s-a stins din viață, în cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024. Anunțul tragic a fost făcut de Antonela, o prietenă apropiată, pe rețelele sociale. Celebra cântăreață transgender se afla în comă de câteva zile intr-un spital din Germania, după ce a suferit un AVC.

Celebra cântăreață transgender Naomy (cunoscută anterior că Florin Moldovan), se află într-o situație critică într-un spital din Dortmund, în Germania, unde s-a zbătut între viață și moarte vreme de câteva zile. În seară de vineri, 19 aprilie, această și-a dat ultima suflare, la doar 47 de ani.

Naomy s-a aflat în comă la un spital din Germania, după ce a suferit un AVC

Anunțul despre starea gravă a lui Naomy a fost făcut pe contul lui de Instagram, unde a fost postată o imagine tulburătoare în care această a apărut pe un pat de spital, intubată și conectată la aparate medicale. Prietena ei apropiată, Antonela a confirmat că Naomy se află în comă, într-un spital din Dortmund, Germania, după ce suferise de un AVC.

Citește și: Naomy, cunoscutul solist transgender, se luptă între viață și moarte, într-un spital din Germania: „Dumnezeu să te salveze!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Este în comă într-un spital din Dortmund, Germania. Din păcate, starea ei este una foarte gravă. Se luptă între viață și moarte.

Nu știm care a fost cauza reală, medicii trebuie să știe mai bine. Ultimele mesaje și ultimele telefoane când am vorbit au fost lunea trecută. Ne înțelesesem să vină în România, dar după aceea nu am mai aflat nimic despre ea. Ieri am primit această veste, toate gândurile mele pozitive merg spre ea. Stabilisem o întâlnire în țară, chiar stabilisem și datele, doar că după aceea s-a întrerupt brusc legătura.”
, a declarat Antonela pentru Spynews.

Naomy s-a stins din viață, în cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024

După o luptă teribilă cu afecțiunea de care suferea, Naomy și-a dat ultima suflare în cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024. Tragicul anunț al decesului a fost făcut pe rețelele sociale, de către Antonela, prietena ei apropiată.

Citește și: Viorica de la Clejani, imaginile durerii de pe patul de spital. Prin ce operație a trecut îndrăgita cântăreață: „Am fost jumătate anesteziată…”

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, a scris Antonela pe contul ei de Facebook.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!