Cine este, de fapt, micutul Lucas! Tzancă Uraganu a spus tot: „Vreau să clarific așa puțin”. Artistul a făcut dezvăluiri emoționate despre micuțul răpus de cancer

Author: Diana Bostan
Actualizat: 02 mai 2024, 10:49

Lucas este nepotul lui Tzancă Uraganu

Sursa: Instagram: Tzancă Uraganu/ Facebook: Lucas Ștefan

Durere mare pentru familia lui Tzancă Uraganu și a iubitei sale. Nepotul lor, Lucas, s-a stins din viață la vârsta de doar opt ani, fiind răpus de cancer. Artistul a vorbit despre legătura dintre el și Lucas.

Tzancă Uraganu a postat un videoclip emoționant în care a împărtășit gândurile și sentimentele sale despre Lucas, băiețelul de 8 ani care a pierdut lupta cu cancerul. În acest videoclip, artistul și-a exprimat profundul său regret pentru pierderea tragică a lui Lucas, evidențiind curajul și forța micuțului în timpul bătăliei sale împotriva bolii.

Artistul a vorbit despre micuțul Lucas

Cântărețul de manele a pus capăt speculațiilor prin dezvăluirea că Lucas este nepotul Alinei Marymar, dar pentru el, micuțul a fost ca propriul copil, datorită legăturii speciale pe care au avut-o de-a

lungul timpului. 

Citește și: Când va avea loc înmormântarea nepotului lui Tzancă Uraganu! Decizia de ultim moment luată de familie: „Vă anunțăm cu cea mai mare durere”

Tzancă Uraganu a dezvăluit faptul că micuțul Lucas îl iubea foarte mult și că stătea doar la el în brațe. Manelistul a ținut să menționeze că nu este fiul unui frate de-al său, ci Lucas este nepotul Alinei Marymar.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Vreau să clarific așa puțin, cu toate că nu-mi arde de TikTok-uri și să vorbesc, dar în legătură cu acest micuț care a murit, cu Lucas, Dumnezeu să-l odihnească, toată lumea a întrebat și întreabă care nepot, despre cine este vorba. Este nepotul lui Marymar, Lucas, un copil de care eu sunt foarte atașat de când îl știu, de câțiva ani, pentru că acest copil mă iubea foarte mult, stătea numai la mine în brațe și

eu îl iubeam la fel. Pentru mine este ca și al nostru! Nu este vorba de cineva din familia noastră, de fratele meu sau mai știu eu. Este nepotul lui Marymar, dar este ca și copilul nostru”, a spus Tzancă Uraganu pe TikTok.

Nepotul lui Tzancă Uraganu va fi înmormântat astăzi

Alina Marymar și Tzancă Uraganu sunt cuprinși de o durere copleșitoare încă de când au primit vestea tragică a morții nepotului lor, Lucas.

În mijlocul acestei suferințe, Alina Marymar, iubita cântărețului de manele, a decis să facă un anunț esențial pentru toți cei interesați. Astfel, ea a comunicat că înmormântarea lui Lucas va avea loc joi, 2 mai, aseară fiind ultima seară pe care familia a petrecut-o alături de micuț.

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Lucas, micuțul răpus de cancer. Tzancă Uraganu și familia acestuia au făcut tot posibilul s-o îndeplinească: „A fost făcut să fie adus”

În aceste momente de adâncă tristețe, Alina Marymar și Tzancă Uraganu se sprijină reciproc și caută să gestioneze durerea alături de ceilalți membri ai familiei. Împreună, ei au adus un ultim omagi lui Lucas și încearcă să facă față acestei pierderi tragice.

„Vă anunțăm cu cea mai mare durere și regret că înmormântarea va fi mâine și nu sâmbătă, așa cum am vrut... să putem sta și noi cu el.

Toată lumea care vrea să vină, asta e ultima seară!”,   a fost mesajul postat de Alina Marymar, în secțiunea InstaStory.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!