Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița cu Mirela Retegan

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 mai 2024, 23:15

Vero Căliman a vorbit despre plecarea din ”Gașca Zurli”

Sursa: Instagram: Vero Căliman/ Mirela Retegan

La două luni după ce a părăsit ”Gașca Zurli”, Vero Căliman a dezvăluit în ce relații a rămas cu fondatoarea trupei, Mirela Retegan. Iată ce a transmis ”Fetița Zurli”!

Vero Căliman a fost un membru important al „Găștii Zurli” încă de la vârsta de 20 de ani. Cu toate acestea, în luna martie a acestui an a luat decizia de a renunța. Recent, „Fetița Zurli” a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Mirela Retegan.

Cum se înțeleg Vero Căliman și Mirela Retegan

În cadrul unei emisiuni, Vero Căliman a mărturisit că nu a mai avut ocazia să vorbească cu Mirela Retegan de când a plecat din ”Gașca Zurli”, deoarece despărțirea a fost dificilă, iar fiecare dintre

ele este acum ocupată cu alte proiecte. Deși nu s-au mai întâlnit, relațiile dintre ele au rămas cordiale.

Citește și: Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli

Cea care a interpretat-o pe ”Fetița Zurli” a recunoscut că separarea a fost dificilă pentru ambele părți, dar a subliniat că viața continuă, cu toate provocările și momentele frumoase pe care le aduce.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Suntem în relații de fost angajat și angajator. Zic eu... bune! Nu am mai vorbit sincer, de aceea nu vreau să spun nimic. Dânsa este foarte ocupată cu proiectele, iar eu sunt cu ale mele.

Nu a fost ușor pentru mine și sunt sigură că nici pentru ea”, a dezvăluit Vero Căliman în cadrul unei emisiuni TV și preluat de spynews.ro.

Vero Căliman a renunțat cu greu la ”Gașca Zurli”

În cadrul aceleiași emisiuni, Vero Căliman a fost întrebată dacă decizia de a renunța la ”Gașca Zurli” a fost cea mai dificilă din viața sa, iar actrița a mărturisit că, într-adevăr, a fost extrem de greu.

Aceasta a explicat că a simțit cum se desprinde de o relație care a făcut parte integrantă din viața ei timp de 15 ani, ceea ce a adus cu sine un amestec de emoții puternice și nostalgie. Această decizie a fost o provocare majoră pentru ea, deoarece ”Gașca Zurli” nu a fost doar un loc de muncă, ci și o familie extinsă și o parte esențială a identității sale.

Citește și: „Lulu fă-mi, Lulu dă-mi, Lulu hai să...”. Cu ce se ocupa, de fapt, Bucătărașul Lulu în Gașca Zurli: „Nu vreau să mă aplauzi, că de asta sunt plătit”

”Fetița Zurli” a dezvăluit că încă are momente de reflecție în care se întreabă dacă decizia de a părăsi echipa cu care a colaborat atât de mulți ani a fost într-adevăr cea corectă.

Ea a explicat că această decizie nu a fost deloc ușoară, deoarece ”Gașca Zurli” a reprezentat pentru ea nu doar un loc de muncă, ci și o sursă constantă de bucurie și împlinire. Acum, în fața noilor provocări și oportunități, Vero Căliman își reexaminează adesea alegerile, cântărind cu grijă avantajele și dezavantajele pentru a-și confirma că a luat cea mai bună decizie pentru viitorul său.

„Orice om care se află într-o relație de orice natură, profesională, personală, atâta timp îi este greu. După această decizie, în continuare mă gândesc dacă e bine sau nu e bine, ce fac cu viața mea, dacă aleg potrivit”,   a mai dezvăluit Vero Căliman, potrivit sursei menționate anterior.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!