„Lulu fă-mi, Lulu dă-mi, Lulu hai să...”. Cu ce se ocupa, de fapt, Bucătărașul Lulu în Gașca Zurli: „Nu vreau să mă aplauzi, că de asta sunt plătit”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 apr 2024, 15:25

Lulu Varodi face mărturii șocante din spatele Găștii Zurli

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Recent, Lulu Varodi a fost invitat la emisiunea „În oglindă”, în cadrul unui interviu cu Mihai Ghiță, unde a dezvăluit detalii din perioada de dinainte să plece din Gașca Zurli.

Lulu Varodi, cunoscutul Bucătăraș din Gașca Zurli a scos la lumină motivele care l-au făcut să părăsească echipa coordonată de Mirela Retegan și, de asemenea, a dezvăluit că el și colegii lui au plănuit să plece în același timp din trupă.

Ce a dus la demisia lui Lulu Varodi 

Înainte ca actorul să vorbească despre modul în care a fost tratat, prezentatorul, Mihai Ghiță, a ținut să aducă în prim-plan o declarație publică făcută de invitatul său imediat după ce a demisionat: „La finalul lunii decembrie eram

un monstru, mă trezeam și mi-era rău. Toată lumea trăgea de mine și, totuși, am dus-o la capăt”.

Lulu a confirmat cele spuse în urmă cu câteva luni și a explicat că nu a exagerat cu nimic, întrucât, la Gașca Zurli, pe lângă faptul că îl interpreta pe Bucătărașul Lulu, se ocupa și de paginile de social media ale trupei: „Acolo am ajuns la capătul puterilor, când știam câte lucruri fac.

Eu, pe lângă faptul că eram pe scenă, eram și social media manager, adică munceam non stop
”. 

Citește și: Ce părere are Lulu Varodi despre alegerea Mirelei Retegan de a înlocui actorii din Gașca Zulri: „Nu este ceva nou pentru mine...”

De asemenea, acesta a dezvăluit că nu mai avea timp nici de viața personală, întrucât era îngropat până peste cap în muncă: „Neavând timp să mă liniștesc, am ajuns într-un punct în care nu voiam să mai aud «Lulu fă-mi, Lulu dă-mi, Lulu hai să...».

Când auzeam toate lucrurile astea mă transformam într-un monstru, mă duceam în altă cameră, făceam ce-mi spuneau, dar eram într-un punct de saturație”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lulu Varodi a plecat din Gașca Zurli împreună cu alți doi actori

Lulu Varodi a mai explicat că, deși lucra fără întrerupere, conducerea echipei tot nu era mulțumită de ceea ce făcea. La un moment dat, acestuia i s-a reproșat că nu se vede nimic din ceea ce face: „Nu mi-era recunoscută munca.(...) Când știu cât muncesc nu vreau laude, nu vreau merite, nu vreau să mă aplauzi, că de asta sunt plătit, să muncesc, dar nu poți să-mi spui că nu fac nimic”

Citește și: „Nu poți să plângi la TV și să spui că ești abandonată” De ce o acuză Lulu Varodi pe Mirela Retegan, după plecarea din gașca Zurli

Acela a fost momentul în care actorul s-a săturat de modul în care era tratat, așa că, după o vacanță de două săptămâni, în luna ianuarie și-a dat demisia din Gașca Zurli.

Acesta nu a fost singurul care a demisionat, căci a plănuit cu Vero Căliman și Răzvan Marina să își dea demisia în același timp din trupa coordonată de Mirela Retegan.

„Noi suntem mai mult decât colegi de muncă, suntem prieteni. Ne-am semnat demisiile împreună și am plecat împreună”,  a dezvăluit Lulu.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!