„Nu poți să plângi la TV și să spui că ești abandonată” De ce o acuză Lulu Varodi pe Mirela Retegan, după plecarea din gașca Zurli

Author: Laura Macovei

„Nu poți să plângi la TV și să spui că ești abandonată” De ce o acuză Lulu Varodi pe Mirela Retegan, după plecarea din gașca Zurli

Sursa: Captură YouTube

Ionuț Varodi, cunoscut ca „bucătărașul Lulu” în Gașca Zurli, vine cu acuzații dure la adresa Mirelei Retegan, într-o nouă ediție a emisiunii „în Oglindă”, cu Mihai Ghiță.

Lulu Varodi a vorbit în timpul emisiunii despre copilărie, carieră dar și planuri de viitor. Reamintim că Lulu, membru Gașca Zurli, a părăsit echipa în urmă cu 2 luni, alături de Vero Căliman (fetița Zurli), și Răzvan Marina (Truli).

Ionuț Varodi și-a început cariera la 15 ani

Ionuț Varodi ne-a mărturisit că nu a fost deloc bogat în copilărie, ba din contra, mama sa avea 3 joburi pentru a-și întreține familia.

De asemenea, Lulu s-a confruntat o bună perioadă de timp cu bullying-ul, iar ca resemnare a ales ignoranța.

„Mama avea 3 joburi. Nu provin dintr-o familie bogată. Am venit în București și a început o adevărată dramă în viața mea. Mi-era rușine, pentru că eu voiam să spun „Ciau”, atâta știam și copiii râdeau și când ei râdeau, eu voiam să dispar. Pe toți cei care îmi dădeau bullying i-am ignorat,” a

mărturisit acesta.

Lulu Varodi, acuzații dure la adresa Mirelei Retegan

Lulu a declarat că avea doar 15 ani când a ales să facă parte din gașca Zurli. Acesta a reușit să lege o prietenie cu ceilalți membri din echipă, iar la semnarea demisiei, au fost tot împreună. 

Fostul membru al echipei mărturisește cu tristețe faptul că, deși în meseria sa călătoreau extrem de mult, nu au ajuns niciodată în Arad, orașul său de suflet, astfel că și-a luat concediu și a decis să plece.  

Citește și: Vero Căliman trece printr-o perioadă delicată după plecarea din gașca Zurli: „Fetița s-a simțit întotdeauna nedorită” Mesajul profund postat pe rețelele sociale

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Prima dată când am călcat în Zurli aveam 15 ani. Prima dată m-am gândit că eu nu aș vrea să fiu pe scenă fără colegii mei.

Ne-am semnat demisiile împreună și am plecat împreună.”

„Da, există vacanțe, există și viață după muncă. M-am întors din vacanță într-o atmosferă complet neprietenoasă, dar totuși am mers înainte, am început turneul cu filmul, am început să ne împărțim pe orașe, mergeam câte trei și singurul oraș în care nu am fost era Arad. Am reușit să îmi iau niște zile libere, am urcat în primul tren și am mers la premiera evenimentului, am cumpărat bilete pentru mine și toată familia mea și am fost prezent în Arad,” a

spus Lulu Varodi.

Ionuț Varodi o acuză pe Mirela Retegan de minciună și victimizare. 

„Final de ianuarie. Depun demisia. O lună de preaviz. A lot of time pentru orice. Ca să pregătești publicul, ca să anunți ceva, ca să faci orice ai în intenție. Nu poți să plângi la TV, radio, podcast și să spui că ești abandonată și că așa am ales noi să facem.

Nu poți, pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl urmărești peste tot pe unde mergi sau karma, sau legea atracției, numește-o cum vrei. Se întoarce într-o zi. În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze. Totul din cauza ei, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia,” spunea Ionuț Varodi, în momentul în care și-a anunțat demisia.

Nu ratați întreaga emisiune „în Oglindă”, cu invitatul Ionuț Varodi, sâmbătă, de la 21.30 pe Kanal D2 și luni, pe canalul de YouTube, de la ora 19.00.