Motivul real pentru care gașca Zurli s-a destrămat. Actorul Lulu Varodi neagă afirmațiile făcute de Mirela Retegan: „Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 21 mar 2024, 10:42

Motivul pentru care Lulu Varodi a renunțat la Gașca Zurli

Sursa: Instagram: lulu.varodi

Actorul Ionuț Varodi, cunoscut ca Bucătărașul Lulu, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat din Gașca Zurli.

Toată lumea a rămas surprinsă în momentul în care Vero Căliman (Fetița Zurli), Truli( Răzvan Marina) și Lulu( Ionuț Varodi) și-au anunțat retragerea din Gașca Zurli. Deși fondatoarea grupului, Mirela Retegan, nu a dezvăluit prea multe detalii în legătură cu aceste plecări, menționând doar faptul că cei trei actori doresc să se axeze pe proiecte personale sau să-și întemeieze o familie, Ionuț Varodi rupe tăcerea și spune adevăratul motiv al plecării sale.

De ce a renunțat, de fapt, Lulu Varodi la Gașca Zurli

Într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram, Lulu Varodi a motivat plecarea sa din Gașca Zurli. Actorul susține că este sătul de speculații, de victimizarea și de manipularea unor anumite persoane. Ionuț Varodi a dezvăluit faptul că atmosfera din cadrul grupului se degradase considerabil și că în ultimele luni a fost nevoit să se descurce cu două job-uri și fără a avea timp liber.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață- rău fizic.
In ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time(actor și social media manager) și cu 0 timp liber.
Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.
La finalul lunii decembrie eram un monstru. Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos.

La cel mai înalt nivel. Nimeni nu a simțit suprasaturația mea față de tot ce se întâmpla în bucătăria noastră. Pe scurt, am rămas un om profesionist. Job done!
Se știa de mult ca lucrurile se schimba.
Final de ianuarie, depun demisia, o luna preaviz. A lot of time pentru orice! Ca sa pregătești publicul, ca sa anunți ceva, ca sa faci orice ai in intenție.
Nu poți să plângi la televizor,radio, podcast și să spui ca ești abandonată și ca așa am ales noi să facem.
Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi.
În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ.
Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă.
Până în acel punct am fost adus.
Nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viața și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli. Este un proiect în care mi-am pus sufletul, și o mare parte din el a rămas acolo. Dar drumurile noastre au trebuit să se despartă. Asta e tot ce pot să spun.
Nu am vrut să zic nimic.
Am făcut un anunț, ca oamenii să știe ca sunt liber pentru colaborări. Nu m-am dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte. Dar nu vreau ca bunătatea mea să se mai confunde vreodată cu lașitatea.
Fiecare își trage concluziile mai departe. Să ne vedem cu bine❤️
#cutthebullshit #lulu
”, a mai transmis Ionuț Varodi pe contul său personal de Instagram.

Citește și: Mirela Retegan, în lacrimi după destrămarea grupului “Gașca Zurli”: „Aş putea să renunț la tot”. Când vor reveni pe scenă cele mai îndrăgite personaje ale fenomenului Zurli

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lulu Varodi a menționat că, la finalul lunii decembrie, se simțea epuizat și copleșit de tot ceea ce se întâmpla. El a explicat că, deși se confrunta cu diverse dificultăți și presiuni, a reușit să gestioneze situația cu eleganță și să ducă lucrurile la bun sfârșit la cel mai înalt nivel profesional. Actorul a subliniat că nimeni nu a realizat cât de copleșit se simțea, dar în ciuda acestor lucruri a rămas concentrat pe sarcinile sale.

Actorul o contrazice pe Mirela Retegan

Ionuț Varodi susține că versiunea prezentată de Mirela Retegan în mediul online și-n diverse emisiuni nu ar reprezenta și realitatea. Acesta a mărturisit că fondatoarea grupului Gașca Zurli ar fi fost răspunzătoare de atmosfera copleșitoare din ultimele luni.

View this post on Instagram

A post shared by Ionut Varodi (@lulu.varodi)

Citește și: Cum a fost surprinsă „Fetița Zurli”, alături de Truli și Lulu, după ce toți 3 au părăsit Gașca Zurli! Reacția fanilor: „Vă rog să refaceți Gașca Zurli”

Ionuț Varodi a explicat că decizia sa de a se despărți de proiectul Zurli nu are legătură cu vârsta sa, dorința de a-și întemeia o familie sau alte priorități în viață. El a afirmat că Zurli a fost un proiect în care și-a investit sufletul și că o parte semnificativă din el a rămas acolo, dar că drumurile lor au trebuit să se despartă.

Actorul a adăugat că nu a dorit să facă declarații și să apară în emisiuni, ci a preferat să facă un anunț simplu pentru a informa oamenii că este disponibil pentru colaborări. El a menționat că s-a abținut și a rămas tăcut, dar că nu dorește ca bunătatea sa să fie confundată vreodată cu lașitatea.