Vero Căliman trece printr-o perioadă delicată după plecarea din gașca Zurli: „Fetița s-a simțit întotdeauna nedorită” Mesajul profund postat pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 apr 2024, 11:30

Vero Căliman trece printr-o perioadă delicată după plecarea din gașca Zurli: „Fetița s-a simțit întotdeauna nedorită” Mesajul profund postat pe rețelele sociale

Sursa: Vero Căliman FB

Vero Căliman a postat un mesaj plin de profunzime și emoție în mediul online, la câteva săptămâni după ce și-a anunțat demisia din gașca Zurli.

Vero Căliman, cunoscută de publicul larg drept „fetița Zurli”, trece printr-o perioadă de redescoperire a sinelui și simte că lumea nu o mai apreciază pentru cine este de fapt. 

Mesajul profund transmis de Vero Căliman, după plecarea din Gașca Zurli

Tânăra Vero Căliman a transmis un mesaj puternic și emoționant pe rețelele sociale. Se pare că fetița Zurli nu se mai simte apreciată pentru ceea ce este de fapt, ci doar pentru rolul pe care îl prezenta. 

Vero Căliman trece acum printr-o perioadă în care încearcă să-și redescopere sinele și pacea interioară.

„Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de

a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine. Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum a fost surprinsă „Fetița Zurli”, alături de Truli și Lulu, după ce toți 3 au părăsit Gașca Zurli! Reacția fanilor: „Vă rog să refaceți Gașca Zurli”

Dar am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit.

Știu că există mulți alții care trec prin asta. Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă.
Voi reuși!

Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult,” a scris Vero Căliman pe pagina sa de Facebook. 

Vero Căliman, alături de Ionuț Varodi și Răzvan Marina, au părăsit gașca Zurli