Ce părere are Lulu Varodi despre alegerea Mirelei Retegan de a înlocui actorii din Gașca Zulri: „Nu este ceva nou pentru mine...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 apr 2024, 10:24

Ce a spus Lulu Varodi despre mascotele alese de Mirela Retegan 

Sursa: Facebook Lulu Varodi; Facebook Gașca Zurli

După ce Lulu Varodi, Vero Căliman și Răzvan Marina și-au dat demisia din Gașca Zurli, Mirela Retegan, fondatoarea trupei, a fost nevoită să găsească soluții pentru a continua spectacolele în ciuda lipsei lor.

Lulu Varodi, Vero Căliman și Răzvan Marina au părăsit Gașca Zurli acum o lună, iar de atunci au ieșit la lumină diverse aspecte din spatele proiectului condus de Mirela Retegan. După ce aceștia și-au dat demisia, fondatoarea a decis să meargă mai departe cu mascote, care să joace personajele celor plecați. 

Lulu Varodi a vorbit despre înlocuirea actorilor cu mascote

De o lună de zile, spectacolele ținute de Gașca Zurli a avut în centru aceleași personaje, numai că rolurile sunt interpretate de către niște oameni deghizați, cărora le sunt acoperite fețele. Vizavi de acest aspect, fostul Bucătăraș Lulu a ținut să-și exprime punctul de vedere și să dezvăluie anumite detalii, întrucât știe despre respectivele mascote de dinainte să iasă din trupa pentru copii.

„Nu-s noi mascotele, sunt singurele rămase.

Eu știu mascotele acestea de doi ani, din perioada pandemiei, nu este ceva nou pentru mine. Cunosc conceptul, deci nu am cum să îmi dau o părere. Părerea mea este că animatorilor nu li se vede chipul pentru că Mirela s-a gândit la longevitate”,
 a explicat Lulu Varodi, pentru click.ro.

Citește și: Motivul real pentru care gașca Zurli s-a destrămat. Actorul Lulu Varodi neagă afirmațiile făcute de Mirela Retegan: „Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea”

Însă, mai departe, actorul nu a știut să ofere detalii în plus despre oamenii deghizați care joacă, acum, personajele din Gașca Zurli, dar nici despre scopurile precise pe care le are Mirela Retegan cu ei: „ Habar nu am prea multe, ea le-a făcut. Mascotele care apar acum la spectacol sunt făcute de patru ani, nu are nicio legătură cu faptul că s-ar fi gândit că dacă pleacă unul dintre ei să nu se știe ce și cum”. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lulu Varodi s-a reprofilat după ce a ieșit din Gașca Zurli

Lulu Varodi nu regretă că a plecat din Gașca Zurli, ba din contră, se bucură pentru că, în sfârșit, are ocazia de a-și transforma visele în realitate. În acest sens, actorul și-a deschis propriul business, într-un domeniu total diferit față de cel în care a activat până de curând. Însă, cu toate acestea, aparițiile lui pe scenă nu se vor încheia.

„Viitorul meu sună foarte bine! În primul rând mi-am deschis propria agenție de publicitate, întrucât am fost și social media manager și am avut rezultate foarte bune, nu îmi pot ignora pasiunea pentru online.

Deja am început să lucrez cu două companii și un artist.

Citește și: Gașca Zurli s-a refăcut. Anunțul făcut de Mirela Retegan: ”Eu vă promit că nu mă opresc, mai ales acum, când o am lângă mine pe Maya”

Pe lângă asta, îmi doresc să mă întorc pe scenă, încă nu știu sub ce formă, îmi doresc să cânt, să joc, să încerc cât mai multe lucruri noi. Nu îmi doresc să mă întorc acolo.   Atunci când un lucru se termină, oricare ar fi motivul, e clar că e gata”,  a mai spus Lulu Varodi, conform sursei citate.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!