Vero Căliman a făcut marele anunț la scurt timp după ce a părăsit “Gașca Zurli”. Fanii au reacționat imediat la poza cu burtica de graviduță: ,,Sarcină ușoară“

Autor: Diana Bostan

Fetița Zurli a făcut marele anunț în mediul online

Sursa: Instagram: Vero Căliman

Vero Căliman, cunoscută drept Fetița Zurli, și-a surprins fanii cu ultimele imagini postate în mediul online. Aceasta s-a afișat alături de foștii colegi, dar un alt detaliu le-a atras atenția urmăritorilor săi.

Știrea că trei dintre membrii grupului ”Gașca Zurli” au decis să părăsească trupa a provocat un val de tristețe în rândul publicului. Această trupă iubită de copii din România se confruntă acum cu absența personajelor preferate ale micuților, Fetița Zurli, Lulu și Truli, însă, în ciuda acestui fapt, actorii nu ezită să fie extrem de activi pe platformele de socializare, împărtășind cu fanii lor tot ce se petrece în viața lor personală și profesională.

Fetița Zurli a făcut marele anunț în mediul online

Pe rețelele sociale, actrița Vero Căliman a împărtășit o serie de fotografii din ziua în care toți s-au reunit pentru a sărbători pe Andreea Ghiță, una dintre fostele lor colegele din ”Gașca Zurli”. La această întâlnire specială au participat și Truli (Răzvan Marina) și Lulu (Ionuț Varodi), creând astfel momente memorabile și reafirmând legăturile strânse dintre membrii echipei.

Citește și: Vero Căliman trece printr-o perioadă delicată după plecarea din gașca Zurli: „Fetița s-a simțit întotdeauna nedorită” Mesajul profund postat pe rețelele sociale

Vero Căliman a relatat faptul că a avut una dintre cele mai frumoase duminici din viața ei. Ea și foștii săi colegi au mers la biserică, au mâncat pizza și s-au distrat. De asemenea, au sărbătorit-o pe Andreea Ghiță, subliniind că cele mai importante valori ale vieții sunt familia și prietenii. 

„Am avut una dintre cele mai frumoase duminici din viața mea.
Ne-am adunat fără să ne vorbim prea mult. Am fost la biserică, am băut cafea, am mâncat pizza, ne-am jucat și cel mai important am sărbătorit-o pe iubita noastră @andreea.stefania.ghita! Cele mai importante valori ale vieții sunt familia și prietenii. Punct. Îmi promit să nu mai uit asta niciodată.”,

a fost mesajul transmis de Vero Căliman, pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Burtica proeminentă le-a atras atenția urmăritorilor săi

Din imaginile postate de Vero Căliman, urmăritorilor le-a atras atenția burtica proeminentă a Andreei Ghiță, cunoscută și ca Vrăji din Gașca Zurli. Aceste imagini au stârnit speculații printre fanii grupului Gașca Zurli, generând întrebări și presupuneri despre o posibilă sarcină. Dacă Andreea Ghiță ar fi într-adevăr însărcinată, acest lucru ar putea implica o schimbare semnificativă în componența grupului Gașca Zurli, care a rămas fără trei membri în urmă cu o lună.

Deși Andreea Ghiță nu a făcut încă vreun anunț oficial cu privire la o posibilă sarcină, fanii s-au grăbit să îi transmită felicitări și urări de sarcină ușoară.

Citește și: Mirela Retegan o înlocuiește pe Fetița Zurli! „O să transform Zurli în ceva și mai bun”. Fondatoarea face angajări în masă după ce actorii au demisionat

  „Vrăji e însărcinată?”, „E însărcinată??”, „Sarcina ușoară și felicitări pentru bebe”,  au fost doar trei dintre comentariile ce se regăsesc în postarea făcută de Vero Căliman, alături de Andreea Ghiță.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!