„Îmi promit să nu mai uit asta niciodată” Vero Căliman a ales să se întoarcă la activitățile alături de copii. Cum a fost surprinsă fetița Zurli, într-o zi de duminică

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 mar 2024, 15:24

„Îmi promit să nu mai uit asta niciodată” Vero Căliman a ales să se întoarcă la activitățile alături de copii. Cum a fost surprinsă fetița Zurli, într-o zi de duminică

Sursa: Vero Căliman Insta

Vero Căliman și-a petrecut weekend-ul alături de prietenii ei din fosta gașcă Zurli. Aceștia au sărbătorit-o pe Andreea Ghiță, cunoscută ca și Vrăjimăturica.

Deși au părăsit gașca Zurli, Vero Căliman, alături de Razvăn Marina și Ionuț Varodi, au ieșit la aer curat, unde au avut parte de diferite activități alături de copilași.

Vero Căliman și prietenii își petrec timpul alături de copii

Fetița Zurli, Truli, Lulu și Vrăjimăturica s-au adunat într-o zi de duminică pentru a o sărbători pe prietena lor, Andreea Ghiță, Vrăjimăturica.

Se pare că cei patru nu au fost doar colegi în gașca Zurli, ci au o relație strânsă de prietenie și în afara meseriei.

„Am avut una dintre cele mai frumoase duminici din viața mea. Ne-am adunat fără să ne vorbim prea mult. Am fost la biserică, am băut cafea, am mâncat pizza, ne-am jucat și cel mai important am sărbătorit-o pe iubita noastră Andreea Ștefania Ghiță!

Cele mai importante valori ale vieții sunt familia și prietenii. Punct. Îmi promit să nu mai uit asta niciodată,” a scris Vero Căliman pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

View this post on Instagram

A post shared by Vero Caliman (@verocaliman)

Vero Căliman trece printr-o perioadă delicată după retragerea din Gașca Zurli

Vero Căliman nu se mai simte apreciată pentru cine este de fapt, mai ales după plecarea din gașca Zurli. „Fetița nu se mai simte apreciată”, spune aceasta și face referire la faptul că toți au apreciat-o pentru personajul ei și nu pentru adevărata persoană.

Citește și: „Ce ați face dacă ați pierde în același an job-ul, partenerul și casa?” Mirela Retegan vorbește deschis despre drama prin care a trecut

„Mi s-a spus că lumea nu este interesată de Vero Căliman. Și m-a rănit profund. De ce? Pentru că, în adâncul meu, fetița s-a simțit întotdeauna nedorită. Și atunci, am trăit în frică. Dacă nu voi mai fi fetița care până la urmă și-a câștigat locul, cine voi fi eu? Faptul că ea a reușit să obțină atenție a fost, pentru o perioadă de timp, o alinare și o amorțire, o dorință continuă de a rămâne și de a deveni din ce în ce mai iubită. Și a fost minunat. Acum, o iau de la capăt, dar cu o altă atitudine. Nu nevoia de acceptare a celorlalți mă trage să demonstrez că merit să exist, ci dorința de a mă convinge pe mine. Ok, nu toată lumea este interesată sau are nevoie de mine. Știu că există mulți alții care trec prin asta. Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei. Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă. Voi reuși!

Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult,” a scris Vero Căliman pe pagina sa de Facebook.