Mirela Retegan o înlocuiește pe Fetița Zurli! „O să transform Zurli în ceva și mai bun”. Fondatoarea face angajări în masă după ce actorii au demisionat

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 mar 2024, 13:38

Mirela Retegan o înlocuiește pe Fetița Zurli! „O să transform Zurli în ceva și mai bun”. Fondatoarea face angajări în masă după ce actorii au demisionat

Sursa: Mirela Retegan FB

După ce mai mulți membri cheie au părăsit Gașca Zurli, fondatoarea Mirela Retegan a decis să recruteze noi angajați. Aceasta a explicat pe contul său de Instagram că face tot ce îi stă în putință să ducă proiectul mai departe.

Din diverse motive, numeroși actori din Gașca Zurli și angajați de bază din cadrul proiectului inițiat de Mirela Retegan au decis să părăsească echipa. După plecarea acestora, s-a zvonit că fondatoarea va renunța, iar tot ce a clădit de-a lungul anilor se va destrăma.

Mirela Retegan nu renunță la proiectul Gașca Zurli

În urma plecării mai multor membri din Gașca Zurli, inclusiv a Fetiței Zurli, unul dintre cele mai iubite personaje, zvonurile cu privire la viitorul incert al acestei echipe au început să circule intens.

Însă, pentru a clarifica situația și a pune capăt speculațiilor, Mirela Retegan, fondatoarea proiectului, a venit cu un mesaj ferm.

Ca să nu mai facă nimeni nicio presupunere, vă fac eu astăzi, clar și răspicat, promisiunea că Zurli nu se oprește. O să mergem mai departe cu Gașca Zurli, cu mine, cu oameni vechi și oameni noi, cu Maya și Mascotele Zurli, cu toți oamenii care vor să bată România de la un capăt la altul oprindu-se în toate orașele mari și mici, în sate și comune, să ducă Zurli-Bucuria în toată România.

Gașca Zurli nu se oprește!!!, a transmis Mirela Retegan, fondatoarea proiectului, pe pagina sa de Instagram.

Cu un trecut bogat și o prezență constantă în viețile copiilor din România, Gașca Zurli va continua să aducă zâmbete și bucurie în rândul fanilor. Mirela Retegan a subliniat că, indiferent de provocările întâmpinate, proiectul va merge mai departe pentru a-și îndeplini misiunea de a păstra magia vie în inimile copiilor.

Chiar dacă unele momente au fost dificile, fondatoarea Găștii Zurli, nu se dă bătută.

Citește și: Ce salarii aveau actorii din Gașca Zurli și ce profit anual are Mirela Retegan! Un fost angajat a rupt tăcerea: „În trei ani, am lucrat pe bandă rulantă”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am găsit puterea să iau fiecare provocare ca pe o ocazie să transform Zurli în ceva și mai bun. Sunt sigură ca și de data asta e la fel. Am șansa să-l fac nemuritor. Valorile Zurli le găsiți în cântece, în povești, în personaje și, din fericire, toate acestea sunt create de mine.

Nimeni nu poate să plece cu nimic din ceea ce aparține copiilor și al lor trebuie să rămână.

Oamenii care le-au interpretat vin și pleacă. Personajele trebuie să ajungă mai departe în inimile copiilor români care trăiesc în toate colțurile României și ale lumii, în spitale, în școli, la țară și la oraș”, a mai scris Mirela Retegan pe rețelele sociale.

Mirela Retegan caută oameni noi în Gașca Zurli

Astfel, fondatoarea anunță că proiectul este în căutare de noi talente și colaboratori.

Gașca Zurli nu are nevoie doar de actori, ci și de oameni care să se ocupe de sarcinile din spatele întregului proiect.

Dacă vreți să fiți parte din proiectul Zurli, scrieți o scrisoare de intenție la [email protected]. Pornim motoarele. Avem nevoie de mulți oameni ca să facem ce ne-am propus.

Citește și: Ce le făcea Mirela Retegan actorilor din Gașca Zurli: „Nu am avut nicio zi liberă, am lucrat de luni până duminică”

Căutăm artiști, animatori, sunetiști, șoferi, vânzători, oameni de social media. Când Dumnezeu îți închide o ușă, îți deschide o fereastră. Folosește-o. Vino alături de mine să trăiești Magia Zurli”, se arată în postarea Mirelei Retegan.