Bursucu, la un pas de a rămâne paralizat: „N-am mai știut nimic din momentul ăla”. Îndrăgitul prezentator a vorbit despre drama care i-a marcat profund viața

Author: Diana Bostan
Actualizat: 22 mar 2024, 14:59

Cum a fost Bursucu la un pas de a rămâne paralizat

Sursa: Captură Youtube- Podcast ”Gând la gând cu Teo”

Adrian Cristea, alias Bursucu, a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața lui, acela în care a fost pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos.

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV și coregrafi din România, Bursucu, a avut parte și de momente de cumpănă în viața și cariera lui. Vedeta Kanal D a vorbit deschis, în cadrul podcast-ului moderat de Teo Trandafir, despre întâmplarea în urma căreia a fost pe punctul de a rămâne paralizat.

Cum a fost Bursucu la un pas de a rămâne paralizat 

În timpul unei discuții cu buna lui prietenă și colegă, Teo Trandafir, Bursucu și-a adus aminte de un moment mai puțin plăcut ce s-a petrecut în urmă cu mai bine de zece ani. Teribilul accident a avut loc într-o sală de dans, în timp ce pregătea coregrafia pentru o emisiune TV. Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” susține că un coleg i-a căzut pe cap, la propriu, lăsându-l inconștient și în pericol de a rămâne paralizat de la gât în jos.

„A fost frumos până un coleg mi-a căzut în cap...la propriu. E un prieten comun, n-o să-i dau numele, ne-am și întâlnit la mare acum vreo două săptămâni, iar acum suntem prieteni. Noi repetam într-o sală de dans, sala nu era foarte mare, era cât se putea. Aveam coregrafie, colegul nostru trebuia să vină pe umerii mei, să facă un fel de șpagat și să-mi cadă prin față.

Doar că fetele aveau de făcut un cerc în fața noastră. El și-a dat seama în aer că le pică fetelor în cap. Și a zis că ori cade între el și fete...doar că a calculat greșit și mi-a venit cu fundul pe cap, toată greutatea s-a lăsat și s-a auzit un ”tronc”. Iar eu recunosc că din momentul ăla nu am mai știut nimic ”, a dezvăluit Bursucu, în cadrul podcast-ului ”Gând la gând cu Teo”, moderat de Teo Trandafir.

Citește și: „Ne sapă groapa neamurile și prietenii” Bursucu, mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale! De cine a fost deranjat prezentatorul TV

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Însăși Teo Trandafir, colegă cu Bursucu și-n acea perioadă, a dezvăluit cum medicii de pe ambulanță nu i-au dat șanse de supraviețuire, iar în cazul în care acesta va supraviețui, exista riscul de a rămâne paralizat.

În ciuda gravității situației din acel moment, Bursucu și-a reluat viața, dar și profesia de coregraf.

Vedeta Kanal D a vorbit deschis despre balonul gastric

Adrian Cristea, alias Bursucu, a surprins pe toată lumea în momentul în care a dezvăluit câte kilograme a pierdut într-un timp record, arătând perfect în ziua nunții sale. În cadrul aceluiași podcast moderat de Teo Trandafir, Bursucu a dezvăluit că a apelat la un balon gastric și că a reușit să piardă 24 de kilograme.

Citește și: "Un nou membru!" Familia lui Busucu s-a mărit. Prezentatorul a dat vestea cu puțin timp în urmă

„Mi-am pus un balon gastric care să mă ajute să fiu slim-fit și am și reușit să pierd 24 de kilograme. Există o capsulă, cam cât o pastilă, cu un cateter. Iei capsula, o înghiți cu apă, două pahare de apă. Apoi se face o radiografie să se vadă că a ajuns capsula unde trebuie și toată treaba asta durează 2-3 minute. Totul fără anestezie, fără endoscopie, fără analize”, a spus Bursucu pentru sursa menționată anterior.

Bursucu i-a dezvăluit lui Teo Trandafir faptul că fetele, în special soția sa, au fost extrem de fericite. Bursucu susține că soția lui, Andrea, și-a exprimat mereu dorința de a face acest pas, nu pentru ea însăși, ci pentru sănătatea și imaginea lui. Bursucu a menționat că, inițial, a avut intenția de a-și face o intervenție chirurgicală la stomac înainte de nuntă, dar nimeni nu a fost de acord din cauza riscurilor implicate.